16.9.2013

Tapahtumiesi turvana

Securitas Events on laajentunut vuosien saatossa yhdeksi Suomen suurimmista tapahtumaturvallisuuspalveluiden toimittajista.

Isot konsertit, urheilutapahtumat ja muut massatapahtumat työllistävät eniten kesäaikaan. Tänä kesänä Eventsin hoitamia suurimpia tapahtumia suunnittelusta totetutukseen olivat mm. Malmin Air & Motorshow Live, Summer Sound Festival 2013 sekä Helsinki Fashion Weekend. Olimme myös mukana lähes kaikissa pääkaupunkiseudulla järjestetyissä isoissa konserteissa, festivaaleissa ja jalkapallo-otteluissa jollain osalla turvallisuuspalvelujamme.

Eventsin palkkalistoilla on yli 2 500 henkilöä. Osa erilaisissa keikkatyösuhteissa ja osa kiinteissä kohteissamme vakituisessa työsuhteessa.

Pitkään jatkunut turvallisuuskumppanuutemme Helsingin Messukeskuksen kanssa on yksi kiinteistä kohteistamme. Toimitamme kaikkiin siellä järjestettäviin tapahtumiin erilaisia turvallisuuspalveluita tarpeen mukaan. Työtehtävämme vaihtelevat tapahtumasta riippuen perinteisestä järjestyksenvalvonnasta erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin kuten eteispalvelu- ja kokousisäntäpalveluihin.

Yleisurheilun EM-kisat 2012

Vuoden takaiset yleisurheilun Euroopan mestaruuskilpailut olivat kokonaisuutena Securitaksen turvaamat. Vastuullamme olivat urheilijoiden turvallisuus harjoituksissa, varsinaisissa kilpailuissa Olympiastadionilla ja hotellissa. Samoin tapahtuman yleisön turvaaminen ja yleinen järjestyksenvalvonta, myös anniskelualueella, kuuluivat tehtäviimme. Securitas oli myös tapahtuman pääyhteistyökumppani.

- Projekti käynnistyi noin vuosi ennen varsinaista tapahtumaa. Teimme valtavasti suunnittelutyötä riskien arvioimisessa. Koska kyse oli mittavasta kansainvälisestä tapahtumasta myös poliisi ja pelastuslaitos olivat mukana suunnittelutyössä, kertoo tapahtuman turvallisuuspäällikkönä toiminut Rami Eriksson.

Hoidimme koko tapahtuman, turvallisuussuunnittelusta aina turvallisuusjohtoon asti. - Saan edelleen usein kyselyjä tapahtuman turvallisuustoimista. Kysehän oli Suomen mittapuun mukaan merkittävän luokan tapahtumasta, jonka turvallisuusjärjestelyihin Securitas keskittyi ja toteutti, Eriksson kertoo.

Avaimet käteen - mielenrauha asiakkaalle

Kevät ja syksy ovat yritysjuhlien aikaa, jolloin suuret yritykset järjestävät isoja henkilöstö-, asiakas- ja tuotejulkistustilaisuuksia. Hoidamme tapahtumien turvallisuuden sekä "avaimet käteen"-palvelulla että vain asiakkaan tilaaman osapalvelun. Teemme pelastus- ja turvallisuussuunnitelmat, toimimme linkkinä viranomaisten suuntaan ja toimitamme tilaisuudessa vaadittavat turvapalvelut.

Toimitamme perustuotteiden lisäksi sairaanhoitotason ensiapua, eteispalvelun ja alkusammutusvälineistön. Palvelumme on kokonaisvaltaista: jos asiakas esittää meille tarpeen, pyrimme toteuttamaan sen kustannustehokkaasti myös toimialamme ulkopuolelta.

Events hoitaa samalla ammattitaidolla niin pienet yritysjuhlat kuin suuret massatapahtumatkin. Olemme turvallisuuden asiantuntijoita, jotta sinun ei tarvitse.

Lisätietoja palveluista:
Rami Eriksson
rami.eriksson@securitas.fi
puh. 0400 566 879

Tutustu tapahtumaturvallisuuspalveluihin kotisivuillamme

Takaisin