16.9.2013

Toimitusjohtajan tervehdys

Loppukesästä useassa eri mediassa uutisoitiin rikosten määrän vähenemisestä, jonka perusteeksi nähtiin muun muassa elektroniikan hintojen lasku, rikollisten ikääntyminen, parantunut omaisuuden suoja, näkyvä vartiointi ja turvallisuusvalvonta. Hienoa, että olemassaolomme oikeutus on todettu julkisesti. Turvallisuuspalveluille on yhä kasvava tarve ja kysyntä.

Tehtävämme on katsoa, että turvallisuuspalvelut elävät tässä ajassa ja palvelut hoidetaan mahdollisimman tehokkaasti viimeisintä osaamista ja teknologian tarjoamia mahdollisuuksia hyödyntäen. Olen viime aikoina pohtinut paljon sitä, missä määrin me tarjoamme resursseja ja missä määrin erilaisten palvelutehtävien hoitamista. Tämä ei ole joko-tai -pohdiskelu, vaan ennemminin sekä-että. Hoitaaksemme nuo erilaiset palvelutehtävät tarvitsemme sopivia resursseja oikeaan aikaan oikeassa paikassa.

Uskon, että olemme palvelumuotoilussa siirtyneet vaiheeseen, jossa käydään arvokasta keskustelua erilaisten palvelutehtävien suorittamisesta asiakkaalle parhaiten arvoa tuottavalla tavalla. Palveluratkaisun laadulla on yhä keskeisempi merkitys. Olemme turvallisuuden laaja-alainen kumppani yötä päivää, arkeen ja juhlaan.

Työntekijämme ovat meille tärkeitä ja kokoamme intraamme tarinoita työntekijöidemme suorittamista Arjen Sankariteoista. Tavallisesti Arjen Sankariteot ovat arkipäiväisiä mutta tärkeitä tekoja häiriöttömän toiminnan varmistamiseksi. Joskus pienet asiat voivat olla niin merkittäviä, että ilman niitä mahdollinen häiriö voisi muodostua suureksi ongelmaksi – jopa mittavaksi onnettomuudeksi.

Tässä uutiskirjeessä kerrommekin myöhemmin muun muassa Vihtavuoren savun havainneesta vartijastamme. Onneksi se tarina päättyi hyvin.

Kiitän asiakkaitamme siitä, että annatte palautetta ja kiitosta henkilöstöllemme heidän arkiteoistaan. Henkilöstömme arvostaa huomiotanne, tämän olemme huomanneet vuosien 2009 ja 2011 henkilöstökyselyiden kautta saamastamme palautteesta.

Tapaamisiin Finnsecurity-messuilla Helsingin messukeskuksessa, osastomme numero on 6c113.

Messukeskuksen edestä löydät palokoulutussimulaattorimme – tule tutustumaan!

Hyvää ja turvallista syksyä,

Jarmo Mikkonen
toimitusjohtaja

Takaisin