11.12.2013

Uusia asiakkuuksia

Helsingin Satamat ja Kauppakeskus Itis ovat solmineet sopimuksen turvallisuuspalvelujen toimittamisesta Securitaksen kanssa.

Securitas toimittaa Itikselle turvallisuuspalvelut

Securitas on 28.11.13 solminut yhteistyösopimuksen Kauppakeskus Itiksen kanssa turvallisuuspalvelujen toimittamisesta kauppakeskukseen. Sopimuksen piiriin kuuluu järjestyksenvalvonta-, turvallisuus- ja infopalvelut Kauppakeskus Itiksen ja Agenttitalon kiinteistöissä.

- Itis on Pohjoismaiden suurimpana kauppakeskuksena meille todella merkittävä yhteistyökumppani. Odotamme innolla toimeksiannon alkamista kesäkuussa. Sopimus tulee työllistämään noin 20 henkilötyövuotta, kertoo Securitaksen Etelä-Suomen aluejohtaja Petri Mönkkönen.

Sopimuksen tavoitteena on luoda Itikselle uudenlainen turvallisuuskulttuuri vuokralaisten, henkilökunnan sekä asiakkaiden viihtyvyyden lisäämiseksi ja luoda Itiksestä häiriötön ja mukava työ- ja ostospaikka.

Palvelujen toimitus alkaa 1.6.2014.

Itis (ent. Itäkeskus) on Pohjoismaiden suurin kauppakeskus, joka koostuu yli 200 myymälästä ja palvelusta. Itiksessä työskentelee n. 2000 henkilöä. Vuonna 2011 Itiksessä alkoi laaja uudistusprojekti, joka on täysin valmis vuonna 2014. Kauppakeskuksen omistaa hollantilainen kiinteistösijoitusyhtiö Wereldhave N.V.

Lisätietoja:
Kauppakeskus Itis, kauppakeskusjohtaja Kirsi Feirikki, p. 050 549 5108
Securitas, Kauppakeskukset -yksikön päällikkö Ari Appelgren, p. 040 581 7561

Helsingin Satama turvaa Securitakseen

Securitas Oy ja Helsingin Satama ovat tehneet kolmivuotisen toimeksiantosopimuksen järjestyksenvalvonnasta sekä vartioinnista 1.10.2013 alkaen.

Kuvalähde: Helsingin Satama/Skyfoto
Kuvalähde: Helsingin Satama/Skyfoto

Helsingin satama on Suomen pääsatama erikoisalanaan suuryksikköliikenteen palvelut Suomen ulkomaan kaupan yrityksille. Helsingin sataman vahvuuksia ovat säännöllinen ja tiheä laivaliikenne yhdistettynä monipuolisiin satamapalveluihin. Helsingissä on myös Suomen vilkkain matkustajasatama, josta on monipuoliset yhteydet Tallinnaan, Tukholmaan, Travemündeen, Rostockiin, Gdyniaan ja Pietariin.

Vuosaaren satama palvelee kontti- ja roroliikennettä. Eteläsatama ja Länsisatama palvelevat matkustajalaivoilla kulkevaa roroliikennettä.

Lisätietoja:
Securitas, Yksikön päällikkö Kari Svahn
kari.svahn@securitas.fi, p. 040 753 1828

Takaisin