10.11.2014

Toimitusjohtajan pääkirjoitus

Loppusyksyn harmauden ja ankeiden uutisten keskellä on hyvä myös miettiä asioita, jotka ovat hyvin. Löytyisikö koetuista onnistumisista eväitä tulevaisuuteen ja uusiin onnistumisiin?

Securitas on pystynyt lisäämään henkilökunnan määrää, kiitos asiakkaiden positiivisten ostopäätösten. Viime kuun lopussa meitä oli 3 229. Olemme onnistuneet luomaan Hyötyä ja Arvoa asiakkaillemme. Henkilöstömme osaaminen turvallisuuden osa-alueille kasvaa koko ajan. Tätä kirjoitettaessa odotellaan Henkilöstökyselyn 2014 palautteita, jotka ohjaavat osaltaan kehitystämme.

Tiukan talouden paineessa pystymme tarjoamaan asiakkaille yhä monipuolisempia edullisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja, joissa hyödynnetään teknologiaa, valvomopalveluita ja laajaa tuotantoverkostoamme lähes kautta maan. Turvallisuus on monesti paljon tahtoa ja kulttuuria, jossa inhimillisellä tekijällä on suuri merkitys. Siksi keskitymme turvallisuuteen.

Turvallisuudesta on tullut kaikkialla entistä läpinäkyvämpää. Me kaikki turvallisuuden kanssa töitä tekevät voimme hyödyntää tuon läpinäkyvyyden jatkuvassa parantamisessa - luottamusbisnes vaatii suurta vastuullisuutta. Aiomme panostaa siihen, että turvallisuuden positiivista tapahtumista pystytään kertoamaan laajemmin - Arjen sankaritekoja tapahtuu joka päivä.

Rauhallista Joulun odotusta kaikille,

Terveisin,
Jarmo Mikkonen
Jarmo Mikkonen,
toimitusjohtaja

Takaisin