18.3.2015

Aina valmis alainen

Joutuuko vieraasi odottamaan yrityksesi vastaanottotiloissa ilmoittautumista tuskastuttavan kauan ruuhkan vuoksi? Vai haluaisitko irrottaa hiljaisessa vastaanottoaulassa työskentelevän henkilösi resurssit johonkin muuhun tehtävään?

Automatisoitu vierailijahallintajärjestelmä auttaa molemmissa edellä mainituissa tilanteissa.

- Laitteen voi näppärästi sijoittaa vastaanottotilaan sopivan kokonsa vuoksi. Se on helppokäyttöinen, luotettava, kustannustehokas ja muokattava automaattinen kokonaisratkaisu vierailijoiden vastaanottoon ja vierailijaliikenteen hallintaan, palvelusta vastaava kehityspäällikkö Niina Ovaskainen kertoo.

Järjestelmä toimii itsepalveluperiaatteella. Se neuvoo käyttäjäänsä koko ajan, ottaa valokuvan laitteeseen sisään asennetulla kameralla ja tulostaa lopuksi kuvallisen vierailijakortin käyttäjälle. Katso oheinen video havainnollistamaan järjestelmän käytön helppoutta.

Järjestelmän edut

  •   Voidaan muokata käyttöympäristöön sopivaksi
  •   Mahdollista integroida muihin järjestelmiin
  •   Soittaa tai lähettää tekstiviestin ja sähköpostin isännälle/emännälle automaattisesti ilmoittautumisen jälkeen
  •   Järjestelmän hallinta, huolto ja ylläpito kuuluvat palveluun
  •   Järjestelmä soveltuu sekä kiireavuksi miehitetyn aulapalvelun rinnalle että itsenäiseksi stand alone -palveluksi
  •   Helppokäyttöinen; eri kielivaihtoehdot ja suuret painikkeet tekevät käytön helpoksi

Varaa oma demoesitys Securitaksella

Voit tutustua järjestelmään konkreettisesti itse kokeilemalla. Niina Ovaskainen ottaa vastaan ryhmiä ja esittelee järjestelmää Securitaksen pääaulassa, missä laite sijaitsee.
- Järjestelmä on käytössä myös muutamissa asiakasyrityksissämme ja käyttäjäkokemukset ovat olleet varsin positiivisia, Ovaskainen kertoo. - Järjestelmän avulla saadaan vaivattomasti kerättyä vierailijatiedot ja sen avulla voidaan hoitaa myös useampia kiinteistöjä ja aulapisteita yhdistämällä ne järjestelmään ja neuvomalla tarvittaessa käyttäjää videopuhelun välityksellä, Ovaskainen jatkaa järjestelmän kustannussäästöistä.

Niinan tavoitat parhaiten sähköpostitse niina.ovaskainen@securitas.fi tai puhelimitse 040 507 3661 sopiaksesi vierailuajan.

Takaisin