6.10.2015

Arvoisa lukijani,

Kirjoitin elokuussa yhtiön sisäisessä intrassa blogin "Suojaamme monikulttuurisuutta ja suvaitsevaisuutta". Kirjoituksen tarkoituksena oli rohkaista henkilöstöämme keskusteluun asiakkaiden kanssa kohteissa tavalla, joka lisäisi viihtyvyyttä ja turvallisuutta kaikille, julkisen keskustelun ollessa tuolloin vähintäänkin vilkasta. Asiasta tuli positiivista palautetta, mutten tietenkään silloin arvannut miten ajankohtaiseksi aihe tulekaan Euroopan kohdattua suuren muuttoaallon, josta Suomikin on saanut osansa.

Kansainvälistymme vauhdilla ja tavalla, joka tuli ehkä suurelle osalle meistä yllätyksenä. Tämä tulee näkymään useissa kohteissamme, joten ollaan valmiina kohtaamaan se yhdessä, hyvin valmistautuneena. Tässä on mielestäni kysymys pitkälti myös asenteesta. Blogini voit lukea yrityksemme Facebook-julkaisusta.

Varotaan liukastumistapaturmia

Syksyn kääntyessä talvea kohti, on hyvä varautua liukkaiden kelien ja pakkasten tuloon. Meillä suurin yksittäinen työtapaturmien syy on liukastuminen, liukkauden torjunta ei siis ole ollenkaan turhaa niin kotona kuin työpaikoillakin. Myös jäätymisvahinkojen ennaltaehkäisy on edullista, mutta tarpeellista vahingontorjuntaa.

Tervetuloa messuille

Olemme menossa mukana FinnSec-messuilla 18.-20.11 Helsingin messukeskuksessa osastolla 6d129. Esittelemme siellä muun muassa Safety-palvelujamme, joihin voit tutustua etukäteen uusilla kotisivuillamme. Nähdään messuilla!

Turvallista syksyä,

Jarmo Mikkonen

PS. Uusi LYTP (Laki yksityisistä turvallisuuspalveluista) tulee voimaan 1.1.2017, palaamme muutosten yksityiskohtiin vuoden 2016 alkupuolella.

Takaisin