15.12.2015

Arvoisa lukijani,

Tämän syksyn aikana Eurooppa on kohdannut valtavan muuttoaallon ja myös Pariisissa, Euroopan sydämessä, tehdyt traagiset ja anteeksiantamattomat terrori-iskut ovat nostaneet turvallisuuden keskustelunaiheeksi.

Uskon ja toivon vahvasti, etteivät turvallisuusjärjestelyt kumpua pelosta, vaan päinvastoin. Pitkäjänteistä ja suunnitelmallista turvallisuustyötä tehdään pelon pitämiseksi loitolla ollaksemme valmiita kohtaan niin arjen kuin poikkeustilanteidenkin häiriöt.

Me suojaamme monikulttuurisuutta ja suvaitsevaisuutta, josta keskustelimme myös asiakastapaamisessamme marraskuussa, aiheesta kerrotaan lisää tämän kirjeen artikkelissa ”Securitaksen paneelissa keskusteltiin monikulttuurisuudesta.” Monikulttuurisuus on minusta etenkin toisten huomioimista mutta myös yhteisiä pelisääntöjä, johon kaikkien on sitouduttava.

Monipuolinen turvallisuusosaaminen on vahvuutemme

Talven tulon ei pitäisi olla kenellekään yllätys. Yllätys on ehkä se, että talvi antaa edelleen odottaa itseään. Nyt on viimeiset hetket valmistautua liukkaisiin keleihin ja ennaltaehkäistä pakkasvahinkoja. Arjen turvallisuustyö on kuitenkin pitkässä juoksussa tärkein pitkä marssi häiriöttömyyden varmistamisessa. Ovat toimet sitten turvallisuusauditointia, -suunnittelua, -koulutusta, -palvelua tai teknisiä ratkaisuja – olemme olemassa teitä varten, ota rohkeasti yhteyttä.

Alueellisella laajalla kattavuudellamme ja monipuolisilla palveluilla turvallisuuden laaja-alaisena tavaratalona niin Security, Safety, Fire, Risk Management ja Event Security osa-alueilla haluamme olla palvelumuotoilun kärjessä. Palvelumuotoilu lähtee asiakastarpeiden ymmärtämisestä ja soveltamiskyvystä, miten osaamisella ja teknologialla voidaan tehdä kuhunkin tarpeeseen paras ratkaisu ihmisten, materiaalisen omaisuuden ja/tai maineen suojaamiseksi.

Rauhallista joulunaikaa

Kiitän teitä kaikkia kuluneesta vuodesta ja toivotan teille rauhallista joulua sekä menestyksekästä ja turvallista vuotta 2016. Joulumuistamisiin tarkoitetut varat olemme tänä vuonna lahjoittaneet Pelastakaa Lapset ry:lle. Lahjoituksella haluamme auttaa suomalaisia, vähävaraisia lapsiperheitä.

Helsingissä 16. päivänä joulukuuta 2015

Ystävällisin terveisin

Jarmo Mikkonen
toimitusjohtaja

P.S.

Laki yksityistä turvallisuuspalveluista uudistuu vuoden 2017 alussa. Käsitykseni mukaan asetukset julkaistaan 2016 keväällä. Järjestämme aikanaan asiasta asiakas- ja henkilökuntatiedotusta ja -koulutusta. Palaamme asiaan vuoden 2016 uutiskirjeissämme. Voit halutessasi lähettää asiasta jo nyt kysymyksiä sähköpostilla osoitteeseen lytp@securitas.fi

Takaisin