15.12.2015

FinnSec-messuilla kohtasivat turvallisuusalan ammattilaiset

FinnSec-messut järjestettiin Helsingin messukeskuksessa 18. - 20.11.2015.

Messut keräsivät yhteen turvallisuusalan ammattilaisia, opiskelijoita ja muita kävijöitä hieman alle 9 000. Securitas oli messuilla mukana kahdella eri osastolla. Kattoteemanamme oli tänä vuonna missiomme ”Suojaamme koteja, yrityksiä ja yhteiskuntaa”.

Laaja palvelutarjonta

Palvelujamme esiteltiin pääosastollamme kattavasti sekä osaston seinien kuvamateriaaleissa että messuesittelijöiden toimesta. Tänä vuonna nostimme strategiamme mukaisesti vahvimmin esille Safety-palvelut, jotka käsittävät palo-, pelastus- ja ensiapupalvelut.

Päämessuosastolla oli myös esillä automaattinen vierailijahallintajärjestelmälaite, joka toimii aulahenkilön sijaisena kohteissa, joissa ei ole miehitystä tai kiireapuna, kun vierailijoita on paljon. Lue lisää.

Laitteeseen oli ohjelmoitu Securitas-tietovisapeli, jota pelaamalla messuvieraat saivat testata Securitas-tietouttaan. Kaikkien vastanneiden kesken arvottiin palkintona Securitas-tuotepaketti. Tietovisapelin oikeat vastaukset löytyivät osaston seinäteksteistä.

Palosimulaattoriautomme esillä sisätiloissa

Securitaksen uusi palosimulaattoriauto oli koko messujen ajan sisätiloissa esillä toisella messuosastollamme. Simulaattorissa esiteltiin messuvieraille alkusammutusta, ja halukkaat pääsivät itse kokeilemaan sammutustaitojaan kouluttajan opastuksella.

- Palosimulaattori herätti kovasti mielenkiintoa. Opetimme messujen aikana alkusammutustaitoja runsaalle joukolle messuvieraita sammutuspeitteen ja vaahtosammuttimen avulla. Vieraat pitivät erityisesti siitä, kun pääsivät itse kokeilemaan aidon tulen sammuttamista turvallisessa testiympäristössä, palosimulaattoripalvelusta vastaava Karim Boughanmi kertoo.

Lisätietoja:
Vierailijahallintajärjestelmästä
niina.ovaskainen@securitas.fi
Palosimulaattorista
karim.boughanmi@securitas.fi

Takaisin