15.12.2015

Kauppakeskus Sellon järjestyksenvalvojamme saivat tilojen töhrijän kiinni

Espoossa kauppakeskus Sellossa järjestyksenvalvojat saivat kiinni pitkään kauppakeskuksen miesten vessoihin töhryjä tehneen henkilön.

Kyseinen henkilö on tehnyt samoja töhryjä myös kauppakeskus Iso Omenassa Espoon Matinkylässä. Tekijä jäi kiinni itse teosta, kun järjestyksenvalvojamme ryhtyivät tuntomerkkien perusteella tarkkailemaan henkilöä tämän saavuttua Selloon. Tekijä meni vessaan ja jätti jälkeensä vessan seinälle töhryt. Järjestyksenvalvojamme ottivat miehen kiinni vessojen ulkopuolella. Henkilön hallusta löytyi töhryjen väriin sopiva tussi.

Poliisit hakivat tekijän, ja järjestyksenvalvojamme lähettivät töhryistä ottamansa kuvat Sellosta ja Iso Omenasta jatkotutkimuksia varten poliisille.

Huolellinen taustatyö auttoi tekijän jäljille

Pelkästään Sellossa kuvattuja henkilön tekemiä töhryjä oli yli 40 kappaletta, ja niitä on kuvattu aina viime keväästä lähtien.

Sellon ja Iso Omenan järjestyksenvalvojat ovat käyttäneet paljon työaikaa henkilön tunnistamiseksi ja jäljittämiseksi. Kiinniottoa varten tehty taustatyö töhryjen kartoituksesta, valvontatallenteiden selaamisista sekä wc-tilojen tarkastuksista on ollut merkittävässä roolissa tekijän kiinnisaamisessa.

Henkilön vessoihin tekemät töhryt olivat tietyn yrityksen vastaisia piirroksia, jossa yrityksen liikemerkin yhteyteen oli piirretty hakaristi ja murskattu muun muassa marjoja seinälle töhryn viereen.

Kauppakeskusten johto ja henkilökunta olivat erittäin tyytyväisiä pitkään kiinteistön tiloja sotkeneen henkilön jäätyä kiinni.

Takaisin