15.6.2015

Talkoojengissä mukana turvaamassa Live Aid Uusi Lastensairaala 2017 -megakonserttia

Securitas oli mukana turvallisuuskumppanina vastaamassa konsertin yleisestä turvallisuudesta. Konsertti järjestettiin talkootyönä Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 6.6.

- Lapsi- ja nuorisotyö on meille tärkeä auttamisen kohde, joten päätös osallistumisesta talkoisiin tuntui itsestään selvältä, toimitusjohtaja Jarmo Mikkonen sanoo. - Vaikka osallistuimme yrityksenä talkoisiin tärkeän asian puolesta, maksoimme kaikille tapahtuman työntekijöillemme normaalisti palkan, Mikkonen jatkaa.

Securitas toimitti tapahtumaan järjestyksenvalvojia ja vastasi osaltaan tapahtuman turvallisuuden johtamisesta ja suunnittelusta.

Konsertti järjestettiin ainoastaan talkoovoimin ja kaikki konsertin lipputulot ohjattiin lyhentämättöminä Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeelle. Konsertti oli laajuudessaan Suomessa poikkeuksellisen suuri, esiintyjinä oli Suomen ykkösrivin artisteja ja taiteen ammattilaisia. Konsertti kesti viisi tuntia ja se televisioitiin. Live Aid Uusi Lastensairaala -konsertin keräys tuotti yli 2 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:

Teemu Balk
teemu.balk@securitas.fi
puh. 040 505 3931

Takaisin