15.6.2015

Tilaa Valttikortti torjumaan harmaata taloutta

Nykyinen työturvallisuuslaki edellyttää kaikilta rakennustyömaalla työskenteleviltä työntekijöiltä kuvallisen ja veronumerolla varustetun henkilökortin käyttöä.

Kuvallisen henkilökortin lisäksi on Tilaajavastuu Oy kehittänyt yhä lisääntyvää harmaata taloutta torjumaan Valttikortin. Kortti on tunnisteellinen älykortti, joka painetaan lasertekniikalla. Siinä tunnisteena toimii RFID-siru ja yksilöivä viivakoodi. Kortti voi toimia esimerkiksi kulunvalvontana rakennustyömaalla, jolloin henkilön työtunnit voi lukea sirulta päätelaitteella. Kortin tiedot tallentuvat Suomen Tilaajavastuu Oy:n sähköiseen korttivarastoon, joten sitä on mahdoton väärentää.

Securitakselta yrityksesi brändin mukaiset henkilökortit ja Valttikortit

Securitas on ainoa virallinen Suomen Tilaajavastuu Oy:n partneri, jonka kautta Valttikortteja voi tilata. Securitaksen kautta tilatessasi saat Valttikortin hintaan 16,00 €/kortti + toimituskulut.

Securitas toimittaa yrityksille myös personoituja yrityksen ilmeen mukaisia kuvallisia tai kuvattomia henkilökortteja veronumeroineen. Palveluumme sisältyy koko prosessin hoito. Henkilökuvat otetaan joko Securitaksen konttorilla tai asiakasyrityksen tiloissa. Palvelu toimii koko Suomessa. Valmiit kortit toimitetaan asiakkaalle muutamassa päivässä.

Molemmat kortit saat yhdellä tilauksella. Oman yrityksesi brändin mukaisesti tulostetut henkilökortit, joiden kääntöpuolelle voit painattaa yrityksesi mainoksen, sloganin tai muun vastaavan sekä Valtti-älykortin, jolla varmistat pääsysi rakennustyömaille.

Case: Ovenia Group

Ovenia Group on kevään aikana uudistanut turvallisuuskulttuuriaan ja keskittänyt kuvallisten henkilökorttien sekä valttikorttien tilauksen Securitas Oy:lle.

- Aloitimme yhteistyön Securitaksen kanssa alkukeväästä. Halusimme uudistaa yrityksemme henkilökunnan kuvalliset henkilökortit. Securitas Oy kuvasi koko henkilöstömme pääkaupunkiseudulla, toimitti kuvausohjeet muille toimipaikoillemme ja tämän jälkeen tulosti meille uudet kuvalliset henkilökortit. Positiivista oli koko prosessin helppous ja nopeus, nyt saimme yhden järjestelmän kautta sekä yrityksemme ilmeen mukaiset ID-kortit että Valttikortit. Ja koko paketin hoiti Securitas, me saimme keskittyä omiin tehtäviimme, Ovenia Groupin henkilöstöpäällikkö Katja Karlsson tyytyväisenä toteaa.

Lisätietoja ja tilaukset:
Jonna Dits
jonna.dits@securitas.fi
040 524 7628

Takaisin