7.10.2015

Tutustu uusiin kotisivuihimme!

Securitas on uudistanut kotisivunsa. Sivut ovat nyt responsiiviset, mikä tarkoittaa, että niitä on helppo lukea päätelaitteen näytön koosta riippumatta.

Kotisivujen uudistus on kansainvälinen projekti. Kaikki Securitas-maat siirtyvät asteittain responsiivisten sivujen käyttöön vuoden 2015 loppuun mennessä.

Uusien sivujen hyödyt

-Sivujen on tarkoitus palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Yhä lisääntyvä mobiililaitteiden, tabletien ja älypuhelimien käyttö asettaa yrityksille haasteita kotisivujen sisällön ja asettelun suhteen ja responsiiviset sivut ovat ottaneet tämän kehityssuunnan huomioon, kertoo hankkeen vetäjä, Securitas konsernin web communications manager, Katarina Lökke.

Sivujen suunnittelussa otettiin huomioon asiakkaiden mielipide

Lökke kertoo, että kotisivuhankkeen suunnittelu aloitettiin kysymällä sähköisesti eri maiden asiakkailta, mitä he kotisivuilta hakevat, ja miten he toivoisivat tiedon olevan esillä etsiessään tietoa turvallisuuspalveluiden ostamisesta. Myös maiden myynti- ja viestintäihmisiä kuunneltiin sivuja suunnitellessa.
- Tärkeä seikka potentiaalisten asiakkaiden ja työntekijöiden tavoittamiseksi oli lisätä sivuille riittävästi yhteydenottolomakkeita, joilla asiakas saa yhteyden oikeisiin henkilöihin yrityksessä helposti täyttämällä lomakkeen, Lökke jatkaa. Sivut ovat myös maittain hieman erinäköisiä, sillä maakohtaisille tarpeille ja vaatimuksille haluttiin antaa tilaa.

- Vuoden loppuun mennessä olemme kouluttaneet uusien sivujen käyttäjiksi kaikkiaan 130 web editoriamme. Samoin vuoden loppuun mennessä kaikki Securitas-maat ovat ottaneet uudet sivut käyttöön, Lökke lopettaa.

Tutustu sivuihimme: Securitas.fi >>

Takaisin