21.6.2016

Arvoisa lukijani,

Keskikesän juhla lähestyy, mutta turvallisuus on kaikesta huolimatta hyvä olla mielessä niin työssä kuin vapaallakin.

Securitaksessa turvallisuus on kaiken keskiössä 24/7/365-periaatteella, jotta asiakkaamme ja vapaalla olevat henkilöstömme voi rauhoittua hyvillä mielin. Lomien käynnistyessä arvioimme varautumistamme ja testaamme tilanteenhallintamme – kuitenkin avainhenkilöiden tavoitettavuudella on merkityksensä. Palveluidemme tarkoituksena on ennaltaehkäistä häiriöitä ja vahinkoja, ja olemme valmiina reagoimaan ongelma- ja vahinkotilanteissa sopimusten mukaisesti.

Valitettavasti maailma ympärillämme on levoton

Erilaiset vahingot, onnettomuudet ja ihmisen aiheuttamat traagiset tuhotyöt toistuvat uutisoinnissa liian usein, lähes päivittäin. Pidän yhteisöllisyyden lisäämistä yhä tarpeellisempana. Myös työyhteisöillä ja yhteiskunnalla tulisi olla enemmän keinoja ja kulttuuria arvioida jäsentensä henkistä tilaa. Kuten olen aiemmin todennut, kannatamme vahvasti monikulttuurisuutta ja suvaitsevaisuutta. Kuitenkaan laittomalle radikalisoitumiselle tai yhteisöjen pelisäännöistä piittaamattomuudelle ei ole mitään sijaa. Suomessa yksityisen turvallisuusalan henkilöstöä valvoo myös poliisi. Silti on aiheellista kysyä, vastaavatko poliisin ja yritysten mahdollisuudet valvoa henkilöstöään nykypäivän tarpeita.

Uskon, että turvallisuustietoisuuden lisääminen ja toimintavalmius parantavat nopeasti yhteistä turvallisuutta. Koulutuksen ja harjoittelun merkitystä ei voi väheksyä. Tarjoamme työyhteisön turvallisuutta ja valmiutta lisääviä koulutuksia, joihin voit tutustua kotisivuillamme:  Safety-palvelut.

Olemme olemassa asiakkaitamme varten turvallisuuden arvioinnissa, tarkastelussa, kehittämisessä ja toteuttamisessa.

Hyvää ja turvallista kesää ja juhannusta!

Terveisin,

Jarmo Mikkonen
toimitusjohtaja

Takaisin