17.3.2016

Arvoisa lukijani,

Uutiskirjeemme keskeinen viesti on Henkilöstöraportti 2015. Uskomme, että itsearviointi ja tärkeiden henkilöstöön liittyvien tunnuslukujen läpinäkyvyys ja pitkäjänteisyys kannattavat.

Arvojemme pohjalle rakennamme yhtiötä strategialtaan ja jatkuvuudeltaan sen näköiseksi kuin markkinat eli te asiakkaat haluatte.

Toimintaympäristö ja markkinat muuttuvat, myös turvallisuusala on muuttumassa voimakkaasti. Nykyisessä tilanteessa voi puhua ihan suoraan selviytymistaistelusta. Meidän tulevaisuuden kuva rakentuu laaja-alaisen turvallisuusosaamisen perustalle rakennettuun mukautumiskykyiseen organisaatioon, yhä kasvavaan teknologian käyttöön ja hyvään bisnesketteryyteen. Löydät tästä julkaisusta avainlukumme vuodelta 2015, niiden valossa saimme markkinoilta vahvan luottamuksen – yhteistyöhön kanssamme uskotaan ja kykenemme investoimaan tulevaisuuteen.

Onnistumisia asiakkuuksissamme

Fennovoiman investointi Pyhäjoella tulevaisuuden hyväksi on iso ponnistus myös meille. Samoin maahanmuuttoon liittyneet tarpeet vaativat henkilöstöltä taipumista nopeisiin uusien kohteiden aloituksiin yllättävissäkin paikoissa. Näissä tilanteissa on suuri apu lähes koko valtakunnan kattava paikallisorganisaatiomme lähellä asiakkaita. Elämme asiakkaiden kanssa niin arjessa kuin juhlassa. Cheekin konserteilla on hurja vetovoima, on kunnia olla mukana turvaamassa myös ihmisten vapaa-aikaa.

Digitaalinen raportointi luo mahdollisuuksia

Tieto luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja mahdollistaa prosessien entistä paremman arvioinnin sekä kehittämisen. Etenemme suuntaan jossa kaikki raportointi on digitaalisessa muodossa, ja asiakas voi arvioida palvelua entistä helpommin ja laajemmin myös raportoidun tiedon avulla. Me pystymme arvioimaan tehokkaammin toimintakykyämme. Esimerkkinä alla usein niin tärkeäksi koettu hälytysviive eli kuinka kauan kestää kun hälytyksestä olemme paikalla.

Ystävällisin terveisin

Jarmo Mikkonen

Tunnusluvut 2015
Liikevaihto 148 Meur (138 Meur)
Yhteisöverot 2,3 Meur (2,2 Meur)
Voitto verojen jälkeen 9,2 Meur 6,3% (8,6 Meur 6,2%)

Takaisin