17.3.2016

Seuraa #työntekijälähettiläitämme Instagramissa

Securitaksen viisi työntekijää ovat aloittaneet helmikuun alussa sosiaalisen median työntekijälähettiläinä.

Tehtävä pähkinänkuoressa

Projekti kestää yhden vuoden, jonka aikana lähettiläät tuottavat kuvamateriaalia julkaistavaksi sosiaalisen median kanaviin. Ottamillaan kuvilla lähettiläät kertovat työstään, harrastuksistaan sekä myös mitä tapahtuu työn kulisseissa, sellaista mitä suuri yleisö ei välttämättä tiedä.

Lähettiläät on perehdytetty tehtäväänsä ja he toimivat yhteistyössä Securitaksen viestinnän ja henkilöstöhallinnon kanssa.
- Kuvilla haluamme vahvistaa positiivista mielikuvaa turvallisuusalan töistä, ihmisistä sen takana sekä esitellä monipuolisesti osaamistamme ja erilaisia työtehtäviä, kertoo Securitaksen henkilöstön kehityspäällikkö Elina Örthén.

Työvälineenä lähettiläät käyttävät älypuhelinta.

Hashtagit ja lähettiläiden kokemuksia alkutaipaleelta

Lähettiläillä on omat hashtagit, joita seuraamalla Instagramissa näkee millaisia kuvia ja videoita kukin heistä jakaa.

#yönjohto (Etelä-Suomen yöaikainen kenttäpäällikkö)

#tulivirta (Helsinki Aulahenkilö)

#vartijalähelläsi (Tampere CityPatrol)

#turvaneuvos (Seinäjoki, päiväaikainen vuoroesimies)

#ompputomppa (Espoo, Kauppakeskus Iso-Omena, palveluesimies)

#turvaneuvos ja #tulivirta kommentoivat projektin alkua.

- Hyvin on lähettiläsura lähtenyt liikkeelle. Tämä on ollut hauska ja pikantti lisä hektiseen arkeen kertoo #turvaneuvos, joka on vuoroesimies Seinäjoelta.

- Syy miksi lähdin tähän projektiin mukaan on tuoda näkyvyyttä ja syväluotaavampaa kuvaa työstä Securitaksella. Halusin myös tuoda esille oman toimenkuvani vaihtelevuuden: yhtenä päivänä voin olla respapuku päällä ja kravaatti tikkusuorana, toisena taas kovat päällä suojaamassa henkilökunnan koskemattomuutta, ja välillä taas myyjän roolissa kartoittamassa parasta turvallisuusratkaisua asiakkaalle, hän jatkaa.

Aulahenkilönä Helsingissä työskentelevä lähettiläämme #tulivirta kertoo työstään kuukauden kokemuksen jälkeen.

- Projekti on lähtenyt käyntiin loistavasti. Muut työntekijälähettiläät ovat mukavaa porukkaa, ja koko Securitaksen sometiimi tukee minua ja antaa vinkkejä tarvittaessa. Kuvien ja videoiden avulla haluan kertoa siitä, mitä kaikkea työni oikeastaan pitää sisällään. Asiakkaalle näkyy usein vain se, mitä teen aulapisteellä ollessani. Sosiaalisen median kautta tarjoan kaikille mahdollisuuden päästä kokonaisvaltaisesti mukaan työhöni.

Suoritan työn ohessa myös oppisopimuksella turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkintoa, joten päivityksistäni saa työtehtävien lisäksi viitteitä myös siitä, millaista on turvallisuusalan opiskelu, hän kartoittaa lähettilästehtäväänsä.

Työntekijälähettiläitämme voit seurata Instagramissa @securitassuomi.

Takaisin