14.3.2017

Securitas ja Noccela yhteistyöhön myymälävarkauksien estämiseksi

Securitas ja Noccela ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Noccelan ratkaisua käytetään suojelemaan tuotteita varkauksilta liikkeissä, joissa toimii Securitaksen vartiointipalvelut.

Nykyisessä toimintaympäristössä, jossa luovuus, nopeus ja ketteryys ovat keskeisiä ja erottavia kilpailutekijöitä, pelkkä tekniikka ei enää riitä, vaan tärkeintä on lisäarvon tuottaminen loppuasiakkaalle. Tämä ajattelutapa on kumppanuuden keskiössä.

- Liittämällä Noccelan pilvipalveluna toimiva sisätilapaikannusjärjestelmä Securitaksen palveluihin, luomme merkittävää lisäarvoa asiakkaalle ja teemme maailmasta turvallisemman paikan elää ja tehdä työtä, samalla kun turvamme asiakkaidemme omaisuutta tehokkaammin. Yhdessä Securitaksen tunnettujen ja luotettavien turvallisuuspalveluiden sekä huipputason järjestelmämme kanssa, nostamme turvallisuusratkaisun uudelle tasolle, toteaa Noccelan toimitusjohtaja Juuso Anteroinen.

Noccelan tuote on pilvipalvelu, joka antaa sisätilapaikannuksen avulla reaaliaikaisen tiedon kaupassa tapahtuvista varkausyrityksistä. Tiedossa on myös heti mitä tuotetta on yritetty varastaa.

- Kun vartija saa reaaliaikaista tietoa myymälävarkausyrityksestä, on varkaan kiinniotto todennäköisempää. Tuomalla tuotesuojaus hälytysporteilta kaupan sisälle, säästetään arvokkaita minuutteja ja vartija saa signaalin myymälävarkaan toiminnasta jo kaupan sisällä. Ja myyjä voi keskittyä rauhassa asiakaspalveluun, lisää Securitaksen kehityspäällikkö Artur Rimkevitch.

Paikallisvartiointipalvelut ovat kaupoissa ja kauppakeskuksissa paljon käytetty turvallisuuspalvelu.

Lisätietoja:

Emma Peltonen, Noccela Oy
puh. +358 44 3331633
emma.peltonen@noccela.fi

Artur Rimkevitch, Securitas Oy
puh. +358 40 1615863
artur.rimkevitch@securitas.fi

Securitas on turvallisuuden johtava toimija. Työntekijämme ympäri maailman tekevät merkityksellistä työtä niin pienissä kaupoissa kuin suurilla lentokentilläkin.

Noccela on suomalainen, vuonna 2014 perustettu kasvuyritys, joka auttaa vähittäistavarakauppoja pääsemään eroon myymälävarkauksista johtuvasta hävikistä reaaliaikaisen sisätilapaikannuksen ja pilvisovelluksen avulla.

Takaisin