12.12.2012

Securitaksen perinteinen asiakastilaisuus järjestettiin Tampereen Pakkahuoneella

Tänä syksynä järjestimme aikaisemman viihteellisen iltajuhlan sijaan asiapitoisemman ohjelman asiantuntijapuheenvuoron ja paneelikeskustelun merkeissä. Asiakaspalautteiden perusteella ratkaisu oli onnistunut.

Securitaksen joka syksyinen asiakkaille järjestetty VIP-tilaisuus oli tänä vuonna Tampereen Pakkahuoneella. Paikalle kokoontui nelisensataa turvallisuusalan asiantuntijaa, yhteistyökumppania, sidosryhmän edustajaa ja omaa henkilöstöä.

Tilaisuuden aloitti FT Kaisa Kautto-Koivulan alustus aiheesta "Innovaatiomurros syvenee – luova työote menestyjien valttikortti". Hän käsitteli puheessaan arjen hyvinvoinnin ja luovan työotteen suurta merkitystä nykypäivän työelämässä.

Kautto-Koivulan esityksen jälkeen Pakkahuoneen lavalle astuivat vuoron perään paneelikeskustelijat: poliisiylijohtaja Mikko Paatero, kauppakeskus Sellon toimitusjohtaja Matti Karlsson, filosofian tohtori Kaisa Kautto-Koivula ja toimitusjohtajamme Jarmo Mikkonen. Paneelikeskustelun aiheen "Yksityisen turvallisuusalan tulevaisuus ja rooli yhteiskunnassa" pariin keskustelijat johdatti tilaisuuden juontaja, Kymppiuutisistakin tuttu ankkuri Keijo Leppänen.

Keskustelua herätti erityisesti poliisin resurssien vähentäminen ja mitä seurauksia sillä on mahdollisesti yleiseen turvallisuuden tunteeseen ja käytännön toimintaan. Myös yksityisen turvallisuusalan tehtävien laajeneminen lakimuutoksen läpimennessä herätti keskustelua. Yleisö osallistui keskusteluun tekemällä keskustelijoille kysymyksiä.

Paneelikeskustelun jälkeen buffetit aukesivat ja vieraat pääsivät pöytien ääreen.

Halukkaat pääsivät myös pyörähtämään parketille Sami Pitkämön orkesterin tahdittamana - solistina upea Annika Eklund.

Myönteistä palautetta

Asiakaspalautteet illasta olivat varsin myönteisiä:

”Asiantuntija/paneelikeskustelut oli loistava ajatus verrattuna aiempiin vuosiin. Lisää samanlaista.”
”Perinteisten messujen sijaan paneelikeskustelu oli erittäin hyvä idea.”
”Paneelikeskustelu oli tosiaan onnistunut ja Leppänen oli paneutunut hommaan riittävästi. Parasta antia! Musiikillinen esitys saa myös hyvän arvosanan."

Takaisin