14.12.2012

Technopolis - kumppanuutta turvallisuuspalveluissa

Securitas kehittää yhteistyötään Technopoliksen kanssa kohti turvallisuuspalveluiden kumppanuutta. Tavoitteena on ollut löytää toimivia palveluratkaisuja yhteisillä ehdoilla. Yhteistyön kehittämisen keskiössä ovat olleet turvallisuuden asiantuntijapalveluiden osaamisten hyödyntäminen.

Yhteistyö Securitaksen turvallisuusasiantuntijoiden kanssa aloitettiin vuoden 2009 loppupuolella. Palveluita on laajennettu vuosien edetessä aloitetusta Espoon toimipaikasta pääkaupunkiseudun kaikkiin kohteisiin. Keskeistä on ollut asiakastarpeiden kuunteleminen ja palveluratkaisujen muodostaminen niiden ympärille.

Securitaksella Consulting–palveluista vastaava palvelupäällikkö Ilari Huhtamäki toimii yhteishenkilönä asiakkaaseen päin ja kehittää palvelukonseptia. - Technopoliksen yhteistyökumppaneiden kanssa on ollut mielekästä toimia. Kehitystyö palveluissa on edennyt hyvin, kertoo Ilari Huhtamäki kokemuksistaan.

Tärkeän osan Securitaksen palveluista muodostavat kiinteistö- ja toimitilaturvallisuutta tukevat palvelut, joihin kuuluvat muun muassa pelastussuunnittelu, turvallisuuskoulutukset ja -harjoitukset sekä omavalvontana suoritettavat sisäiset palotarkastukset. Palo- ja pelastusturvallisuuspalveluiden lisäksi palvelemme Technopolista heidän kulloinkin tarvitsemissaan turvallisuuspalveluissa.

- Yhteistyö Securitaksen kanssa kumppanuuden suuntaan turvallisuuspalveluissa on luonnollinen jatko yhteistyöllemme.Technopolis haluaa kehittää turvallisuuspalveluita yhdessä Securitaksen kanssa, jotta olemme edelläkävijöitä myös turvallisuuspalveluiden tuottamisessa loppuasiakkaillemme, kertoo Technopolis Oyj:n Group Real Estate Manager Ismo Myllymäki

Technopolis Oyj on kiinteistöihin, toimitilojen vuokraukseen ja palveluihin erikoistunut pörssiyhtiö. Yhtiö on keskittynyt monikäyttäjäympäristöihin. Sen keskeinen toiminta-ajatus on yhdistää liiketoimintaa tukevat palvelut nykyaikaisiin toimitiloihin ja tarjota asiakkaille joustavat toimintaympäristöt. Technopoliksen tiloissa toimii noin 22 000 ihmistä ja lähes 1 400 yritystä ja yhteisöä Suomessa, Venäjällä ja Virossa.

Lisätietoja:

ilari.huhtamaki@securitas.fi


p.040 530 7141

Takaisin