13.12.2012

Toimitusjohtajan pääkirjoitus

Olemme toteuttaneet laajan hallintouudistuksen vuoden 2012 lopulla. Uudistuksen myötä siirrymme maaorganisaatioon ja Euroopan divisioonarakenne jää historiaan.

Tehokkaampi Securitas

Strategiassamme keskeisessä roolissa ovat paikalliset yksikkömme lähellä asiakasta. Pyrimme tällä uudistuksella palvelemaan entistä asiakaslähtöisemmin ja tehokkaammin Sinua. Toimipaikkamme löydät kotisivuiltamme.

Johtoryhmäämme kuuluvat lisäkseni myynti- ja markkinointijohtaja Esa Oksanen, teknologiajohtaja Pekka Holopainen, aluejohtajat Petri Mönkkönen ja Hermanni Rajamäki Etelä-Suomen alueelta, Matti Helen Länsi-Suomesta, Mikael Riihelä Itä-Suomesta, Jan Pilvi Pohjois-Suomesta sekä talousjohtaja Saara Matikainen ja henkilöstöjohtaja Vesa Perkiö. Me ja kaikki 3 000 Securitaslaista olemme käytettävissäsi.

Strategia

Strategiassamme ydinliiketoimintaamme ovat edelleen turvallisuuspalvelut, joista tärkeimpiä ovat vartiointi ja pelastus sekä konsultointi ja koulutus. Jatkamme edelleen erikoistumista asiakassegmenteissä ja palveluissa.

Turvallisuusratkaisujen lisäksi olemme asiantuntijoita myös muissakin palvelutarpeissa, kuten aula- ja assistenttipalvelujen tarjoajana. Koko palvelutarjontamme kattaa sekä räätälöidyt asiakaskohtaiset ratkaisut että konseptoidut palvelut niin yrityksille, julkishallinnolle kuin kuluttajillekin. Uskomme edelleen erikoistumiseen monialaisuuden sijaan.

Teknologia

Teknologiaratkaisut tulevat liittymään yhä voimakkaammin palveluihimme. Muutoksessa yksi keskeinen painopiste on hälytyskeskustoiminnan, etävalvontaratkaisujen sekä teknisten ratkaisujen keskittäminen yhteen liiketoiminta-alueeseen. Teknologia-alue vastaa myös Asiakaspalvelukeskuksestamme sekä verkkokaupastamme SecuritasShop.fi. Tämä 130 teknologia-asiantuntijan tiimi auttaa ja neuvoo Sinua teknologian hyödyntämisessä ja käytössä.

Tärkeä yhteistyö

Läheinen yhteistyö teidän asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa sekä motivoituneet työntekijät ovat toimintamme keskeisiä perustekijöitä. Henkilöstöjohtamistamme ohjaa joka toinen vuosi toteutettavat henkilöstökyselyt.

Turvallisuuspalveluiden kehitystyö lähtee asiakastarpeiden ymmärtämisestä ja ratkaisujen hakemisesta yhdessä kanssanne. Yhteinen tavoitteemme on tuoda lisää hyötyä ja arvoa liiketoimintaanne.

Turvallisuuden merkitys yhteiskunnassamme korostuu. Toivottavasti ei vain uhkien lisääntymisenä, vaan turvallisuuden antaman mielenrauhan ja positiivisen mielikuvan takia.

Haluan kiittää teitä kaikkia asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja sidosryhmiämme kuluneesta vuodesta
ja toivottaa Hyvää Joulua ja Turvallista Uutta Vuotta 2013!

Tänä jouluna tuemme rahalahjoituksella SOS-lapsikylän kotimaan toimintaa.

Jarmo Mikkonen
toimitusjohtaja

Takaisin