26.3.2013

Cityconin turvallisuuskumppaniksi

Securitas on solminut yhteistyösopimuksen Cityconin kanssa turvallisuuspalvelujen toimittamisesta sen omistamiin kiinteistöihin.

Solmittu sopimus on kaksivuotinen ja sisältää vuoden option. Sopimuksen piiriin kuuluu 24 kauppakeskusta ympäri Suomen sekä lisäksi muita liikekiinteistöjä.
Toimeksianto työllistää yli 70 työntekijää, jotka ovat pääosin järjestyksenvalvojia.

- Valitsimme pitkän valintaprosessin lopputuloksena Securitaksen turvaamaan kiinteistöjämme. Securitaksen vahvat näytöt palveluntarjoajana, luotettavana toimittajana ja kansainvälisenä osaajana vakuuttivat meidät. Uskon, että alkanut yhteistyömme toimii hyvin, kertoo johtaja Niko Pulli Cityconilta.

Myös Securitaksen puolelta ollaan yhteistyöhön tyytyväisiä.
- Yhteistyö Cityconin kanssa vahvistaa yhtiömme asemaa kauppakeskusturvallisuuden asiantuntijana ja antaa uusia näkemyksiä kehittää palvelutoimintaa. Toiminta on alkanut kokonaisuutena hyvin ja henkilöstöllä on erittäin positiivinen tunnelma uusien haasteiden parissa, sanoo Kauppakeskukset- yksikön päällikkö Ari Appelgren Securitakselta.

Palvelujen toimitus on alkanut 1.2.2013 kaikkiin sopimuksen piiriin kuuluviin Cityconin kiinteistöihin yhtäaikaisesti.

Citycon on yksi kauppakeskusliiketoiminnan markkinajohtajista Suomessa, sillä on vakaa jalansija Ruotsissa sekä Baltiassa ja kiinteistöjä myös Tanskassa. Citycon johtaa itse kauppakeskuksiaan ja hoitaa myös niiden vuokrausta sekä markkinointia. Tämä monipuoliseen vähittäiskaupan osaamiseen ja markkinatuntemukseen perustuva toimintatapa erottaa Cityconin useimmista muista kauppakeskuksia omistavista yhtiöistä. Citycon omistaa lähes 40 kauppakeskusta ja noin 40 muuta liikekiinteistöä. Lisäksi yhtiö johtaa ja kehittää kahta kauppakeskusta Suomessa omistamatta niitä itse.
www.citycon.fi

Lisätietoja asiasta antavat:
petri.monkkonen@securitas.fi | GSM 040 768 4921
ari.appelgren@securitas.fi | GSM 040 581 7561

Takaisin