11.12.2013

Securitas ja Globe Hope jatkoivat vartijoiden työvaatteiden elämää

Securitas ja designtuotteita kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista valmistava Globe Hope solmivat sopimuksen vartijoiden vaatteiden uusiokäytöstä.

Securitas halusi pienentää osaltaan ekologista jalanjälkeään ja ideoi Globe Hopen kanssa sopivan tuotepaketin vartijoiden ja aulahenkilökunnan käytöstä poistuneista työvaatteista. Sopimus on uusi ja pilottituotteina valmistetaan älypuhelinkoteloita ja iPad-suojia liike- ja henkilökuntalahjoiksi.

- Haluamme kantaa oman vastuumme ympäristöasioissa. Globe Hopen tunnettu tuotemerkki yhdistettynä omaamme on viesti asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, että ympäristöasiat eivät ole meille vain pelkkää tyhjää puhetta, varatoimitusjohtaja Esa Oksanen toteaa. - Onhan meillä myös ajoneuvokaluston CO2-päästöjen vähentämisohjelma ja sähköautokin koekäytössä piirivartiointitehtävissä, hän jatkaa.

Myös Globe Hopen Stina Näntö on yhteistyöhön tyytyväinen: - Olemme hyvin iloisia uudesta yhteistyökumppanista. Projekti on erittäin mielenkiintoinen. Securitas toimitti meille aluksi useita eri työvaatteita ideoitavaksemme ja teimme niistä heille mallikappaleita. Pyrimme suunnittelussa aina säilyttämään alkuperäisten materiaalien yksityiskohdat. Esimerkiksi Ipad-suojassa on päällä vartijan takin läppätasku ja puhelinkotelossa näkyy housun vyölenkki. Tuotteiden brändäys toteutettiin hyödyntämällä Securitaksen logonappeja.

Tuotteisiin kiinnitetään hauskat uusiopaperista valmistetut tuotemerkkilaput, joissa kerrotaan tuotteen historia. Eikö sinustakin olisi mukava saada tuote, jonka tuotemerkissä lukee: "Tämä tablettisuoja on tehty Securitaksen aulapalvelutyöntekijän vanhasta pikkutakista. Pehmusteeksi kolhuja ja viimaa vastaan sain vartijan ulkotakista vielä tikkivuoren!"

Kaikki tuotteet puhdistetaan ja pestään huolellisesti ennen valmistusta.

Lisätietoja:

Securitas Oy
Esa Oksanen
GSM 040 506 4320
esa.oksanen@securitas.fi

Globe Hope Oy
Stina Näntö
Yritysmyynti BtoB Sales
GSM +358 40 740 6350
stina.nanto@globehope.com

Takaisin