13.12.2013

Toimitusjohtajan joulutervehdys

Turvallisuudella on väliä. Päättyvä vuosi on osoittanut, että turvallisuudelle on kysyntänsä ja tarpeensa. Arjen Sankarimme ovat osallistuneet merkittävien vahinkojen torjuntaan, antaneet hengen pelastavaa ensiapua sekä tehneet itsestäänselvyytenä pidettävää jokapäiväistä turvallisuustyötä.

Uskon vahvasti, että turvallisuus on tulevaisuudessa entistä tärkeämpi osa Asiakkaiden tuotteita ja palveluita sekä brändiä. Voimme yhdessä pohtia, miten asiat ovat ja miltä ne näyttävät. Ovatko varotoimet riittävät onnettomuuksien, vahinkojen ja rikostenkin varalle. Vahinkojen kun on tapana tulla yllättäen ja pyytämättä.

Tämän vuoden viimeisen uutiskirjeen artikkeli defibrillaattoripalvelusta on kasvava varotoimi. Ensiapu äkilliseen sydänpysähdykseen tehostuu ja helpottuu merkittävästi defibrillaattorilaitteen avulla. Te asiakkaat olette myös tärkeässä roolissa kehittäessämme ja parantaessamme palvelujamme, kuten HOK-Elannon jutusta on luettavissa. Ja on todella hienoa huomata, että perinteinen asiakasjuhlamme FinnSec-messujen yhteydessä on edelleen odotettu juhla.

Haluan kiittää Teitä kuluneesta vuodesta sekä toivottaa Rauhallista Joulua ja Menestystä Vuodelle 2014!

Jarmo Mikkonen

Jarmo Mikkonen
toimitusjohtaja

Takaisin