26.3.2013

Toimitusjohtajan pääkirjoitus

Tervetuloa lukemaan vuoden 2013 ensimmäistä Securitas-uutiskirjettä.

Kiitän asiakkaitamme ja henkilöstöämme vuodesta 2012. Teidän avullanne saavutimme seuraavat avainluvut, vuoden 2011 tiedot ovat suluissa:

Liikevaihto: 124,6 Meur (119,1 Meur)
Verot: 2,1 Meur (2,1 Meur)
Tilikauden voitto: 6,6 Meur (5,9 Meur)
Tilikauden voitto%: 5,3 % (4,9 %)
Henkilöstön kokonaismäärä:               2 927 (2 914)
Henkilötyövuodet: 2 423 (2 207)

Vuoden 2012 henkilöstöraportti on julkaistu kotisivuillamme.

Strategiamme mukaisesti jatkamme erikoistumista turvallisuudessa. Hankimme lisäosaamista asiakassegmenteissä ja syvennämme palveluosaamistamme. Olemme ratkaisemassa, arvoisat asiakkaamme, teidän tarpeitanne ja yhtenä uutena pelinavauksena on tässäkin uutiskirjeessä esitelty Securitas Welcome -palvelu. Monissa yrityksissä ja yhteisöissä aulapalvelut ovat vieraille ensimmäinen kontakti. Me haluamme olla auttamassa yritystäsi parhaan mahdollisen ensivaikutelman antamisessa. Olemme vahvasti kilpailussa mukana myös vastaanottotehtävissä, joissa turvallisuus ei ole niin korostetussa roolissa.

Uutiskirjeen tarkoitus on kertoa teille mielenkiintoisia tarinoita palvelutuotannosta ja uusista palvelukonsepteista. Otamme myös mielellämme palautetta vastaan sisällön ja juttuideoiden osalta. Palautettanne odottaa Marjukka osoitteessa marjukka.keltikangas@securitas.fi.

Miellyttäviä lukuhetkiä ja hyvää kevättä!

Terveisin,
Jarmo Mikkonen

Jarmo

Takaisin