11.12.2013

Yhteistyö HOK-Elannon kanssa alkanut hyvin

Securitas järjesti syyskuussa kehitys- ja palautekeskustelun HOK-Elannon edustajien ja toimeksiannossa työskentelevien työntekijöidemme kesken.

Tilaisuus järjestettiin Securitaksen Auditoriossa ja paikalla oli kolmisenkymmentä piirivartijaamme. HOK-Elantoa edusti yritysturvallisuudesta vastaava asiantuntija Anne Löfström, ryhmäpäälliköt Elna Komppa, Mika Heikkinen ja myyntipäällikkö Jyrki Lasonen. Securitakselta paikalla olivat piirivartijoiden lisäksi S-ryhmän asiakkkuudesta vastaava Business Devolepment Manager Janne Tanttu ja Etelä-Suomen aluejohtaja Petri Mönkkönen.

Tilaisuudessa keskusteltiin toimeksiannon sujumisesta puolin ja toisin, odotuksista ja kehitysehdotuksista ja sovittiin yhteisistä pelisäännöistä.

HOK-Elannon toimeksianto alkoi huhtikuussa ja on työllistänyt merkittävän määrän vartijoitamme. Toimeksiannon myötä aloitimme 18 uutta myymäläpiiriä. Mm. Alepat, Prismat, S-Marketit ja ABC-huoltamomyymälälöiden turvallisuuden valvonta kuuluvat HOK-Elannon toimeksiantoomme.

- Toimeksianto on alkanut hienosti. Toimeksiannon siirto edelliseltä palveluntarjoajalta Securitakselle on sujunut todella luontevasti ja kivuttomasti. Olemme erittäin tyytäväisiä Securitaksen toimintaan, Anne Löfström kiittelee.
- Myös tämä yhteinen tapaaminen työntekijöiden kanssa oli ehdottoman hyvä ja tarpeellinen. Saimme suoraa palautetta kohteiden tilanteesta ja mahdollisista ongelmista ja pääsimme tapaamaan kohde-esimiesten lisäksi työntekijöitä, Löfström jatkaa.

Piirivartijat Eero Launiainen ja Katri Jokinen olivat myös tilaisuudessa mukana.
– Tilaisuus oli tosi hyvä. Oli hyvä tavata asiakkaan edustaja ja oikeat päättäjät. Tiesi, että palaute meni varmasti perille.
Eero ja Katri ovat molemmat tulleet Securitakselle töihin suoraan HOK-Elannon toimeksiantoon. Molemmat ajavat piiriä, Eero Espoossa Alepoita ja S-Marketteja ja Katri samoja Etelä-Helsingissä.
– Olen viihtynyt hyvin, työkaverit ovat mukavia, samanikäisiä ja työilmapiiri on hyvä, molemmat toteavat. Esimieheltä molemmat kokevat saaneensa tarvittaessa riittävästi tukea.

Tilaisuuden päätteeksi Anne Löfström kävi vielä kiertämässä Securitaksen Hälytyskeskustilat toimitusjohtaja Jarmo Mikkosen ja Janne Tantun opastamana.


Kuvassa: Anne Löfström ja Janne Tanttu

Takaisin