10.11.2014

Oletko turvannut maan tärkeimmän rakennuksen, kotisi?

Moni vakuuttaa kotinsa mahdollisen ilkivallan, murron, vesivahingon tai muun onnettomuuden varalta.

Oletko tullut ajatelleeksi, että vahingon voi myös ennaltaehkäistä? Kaikkea kun ei voi korvata rahalla. Securitas toimii myös kuluttajasektorilla tarjoten turvallisuuspalveluja suojaamaan kotia, vapaa-ajan asuntoa tai muuta valvontaa vaativaa kiinteistöä .

- Kaikki lähtee asiakkaan tarpeesta. Teemme turvallisuuskartoituksen paikan päällä ilmaiseksi ja ehdotamme sen perustella sopivaa ratkaisua. Asiakas tekee palvelun sisällöstä aina kuitenkin itse päätöksen, me toimimme asiantuntijatukena, Securitaksen kodinturvallisuuspalvelut -yksiköstä vastaava Pekka Topp kertoo.

24Koti -tuoteperheet

Securitaksen kodinturvallisuuspalveluihin kuuluva 24Koti -hälytysjärjestelmä on kattava ja korkeatasoinen vaihtoehto, kun haluat luotettavan järjestelmän omaisuutesi turvaksi. Etävalvomme järjestelmää reaaliaikaisesti ja saat ilmoituksen välittömästi, mikäli järjestelmä lähettää hälytyksen hälytyskeskukseemme. Hälytyskeskus lähettää vartijan paikalle, jos asiakasta ei tavoiteta tai hän niin haluaa. Tarvittaessa hälytämme myös viranomaiset paikalle.

Asennamme ja opastamme laitteiston käytön ilman erillisiä kustannuksia.

24Koti -palvelu sisältää
- keskuslaite
- tiedonsiirtomodeemi sekä SIM-kortti
- käyttönäppäimistö
- 1 kpl oven/ikkunan avauksen tunnistava magneettikosketin
- 2 kpl liikeilmaisimia
- 1 kpl savu-lämpöilmaisin
- 1 kpl kaukosäädin
- 3 kpl etätunnistimia (avaimenperä-tagi)

Murtojen lisäksi järjestelmä valvoo kotiasi sekä omaisuuttasi tulipalon ja sähkökatkoksen varalta. Lisäilmaisimien avulla voit räätälöidä peruspakettia vastaamaan omia turvallisuustarpeitasi.

Laitteiston asennus, käytön opastus sekä mahdolliset huoltokäynnit varaosineen sisältyvät hintana. Valvomme järjestelmän paristojen toimivuutta ja huolehdimme niiden vaihdosta, kun se on ajankohtaista. 

24Koti+ -palvelu on muutoin samanlainen kuin 24Koti -palvelu, mutta valittavana on kaksi ilmaisinta laajempi laitekokonaisuus. Valita voi myös vesivuotoilmaisimen.

Elisa Vahti Live palvelumme tukena

Olemme aloittaneet yhteistyön Elisa Oyj:n kanssa. Tarjoamme Elisa Vahti Liveä erittäin edullisesti 24Kotipalvelun ostajille ja olemassa oleville kotiasiakkaillemme.

Elisa Vahti Live -sovellus välittää tapahtumat älypuhelimeesi tai tablettiisi laadukkaana livevideona, äänen kanssa. Sovelluksessa on myös aikakone, jolla näet viimeisen 24 tunnin tapahtumat.

Pekka Topp kannustaa uusia asiakkaita ottamaan rohkeasti yhteyttä.
- Otamme jokaisen asiakkaan yksilölliset vaatimukset huomioon. Räätälöimme palvelun asiakkaan turvallisuustarpeen mukaan. Myös palvelun hinnoittelu tehdään sen mukaisesti. Ota yhteyttä ja tehdään kartoitus! Parempi vara kuin vahinko, hän kehottaa.

Ota yhteyttä:
Kodinturvallisuuspalvelut
puh. 020 491 2424

Takaisin