8.9.2016

Ammattitaitoa tiedon suojaamiseen

Erilaisissa tiloissa ja tapahtumissa käsiteltävää tietoa pystytään suojaamaan tehokkaasti tekniseltä tarkkailulta.

TSCM on lyhenne englanninkielisestä termistä Technical Surveillance Countermeasures eli teknisen tarkkailun vastatoimenpiteet. Securitaksella TSCM-palveluun kuuluvia tarkastuksia suorittaa ammattitaitoinen henkilöstö, jolla on käytettävissään korkeatasoista elektroniseen etsintään tarkoitettua laitteistoa.

- Monimutkaisesta nimestään huolimatta palvelun tilaaminen on asiakkaalle yksinkertaista. Kartoitamme yhdessä asiakkaan kanssa, mitkä tilat on syytä tarkastaa ja milloin. Tehokkaiden menetelmiemme avulla pyrimme paljastamaan sekä aktiiviset että passiiviset tarkkailuvälineet, joita ovat esimerkiksi salakatselu- ja kuuntelulaitteet eri komponentteineen, kertoo Securitaksen Erikoisturvapalvelut-yksikön päällikkö Samuli Välimaa.

Asiakaskohtainen suunnittelu ja hinnoittelu

Tarkastettava tila voi olla mikä tahansa, missä käsitellään luottamuksellista tietoa. Tyypillisimpiä esimerkkejä ovat yritysten toimitilojen, hotellien ja konferenssikeskusten neuvotteluhuoneet, mutta tarkastus voidaan suorittaa myös vaikkapa lentokoneessa tai ravintolassa.

- Palvelukokonaisuus suunnitellaan aina asiakaskohtaisesti asiakkaan tarpeet ja olosuhteet huomioiden. Samoin hinnoittelu muodostuu yksilöllisesti kokonaisuuden mukaan. Haluan myös muistuttaa, että TSCM-palvelun oheen on liitettävissä useita muita luottamuksellisen tiedon suojaamiseen liittyviä palveluita. Tietoja näistä löytyy Securitaksen nettisivuilta, Välimaa jatkaa.

Lisätietoja:

Kjell Forsén, puh. 040 631 1302
mailto:kjell.forsen@securitas.fi
Matti Malkamäki, puh. 040 707 5397
matti.malkamaki@securitas.fi

Takaisin