8.9.2016

Nordic Business Forum 2016 valitsi Securitaksen turvallisuuskumppanikseen

Securitas vastaa Nordic Business Forum 2016 -tapahtuman turvallisuudesta.

Tuotamme tapahtumaan vartioinnin, järjestyksenvalvonnan, liikenteenohjauksen ja vastaamme osaltamme tapahtuman turvallisuuden johtamisesta ja suunnittelusta.

- Meille tärkeää turvallisuuskumppanin valinnassa oli hyvä tuntemus tapahtumapaikasta. Arvostamme myös pitkää kokemusta turvallisuusalalta. Securitas täytti nämä molemmat kriteerit erinomaisesti ja se vakuutti meidät päätöstä tehdessä. Yhteistyö Securitaksen kanssa on sujunut erittäin hyvin myös edellisinä vuosina, tapahtuman perustaja ja toimitusjohtaja Hans-Peter Siefen sanoo.

Myös Securitaksen Tapahtumaturvallisuuspalveluista vastaava Teemu Balk on varsin tyytyväinen valintaan.
- On hienoa olla mukana turvallisuuskumppanina tämän luokan tapahtumassa, jossa puhujina on eri alojen huippuasiantuntijoita ympäri maailman, hän toteaa.

Nordic Business Forum on vuosittain järjestettävä huippuluokan bisnestapahtuma, joka yhdistää maailmanluokan puhujat, yritysjohtajat, yrittäjät sekä muut itsensä kehittämisestä kiinnostuneet.

Seminaari järjestetään 6. - 7.10.2016 Helsingin Messukeskuksessa. Lisää tietoa tapahtumasta kotisivuilta: http://www.nbforum.com/

Lisätietoja:

Teemu Balk
mailto:teemu.balk@securitas.fi

Hans-Peter Siefen
hans-peter.siefen@nbforum.com

Takaisin