10.12.2017

Esa Oksaselle vuoden turvallisuuspalkinto

Finnsecurity ry palkitsi Securitaksen varatoimitusjohtaja ja myynti- ja markkinointijohtaja Esa Oksasen vuoden turvallisuuspalkinnolla.

Palkinto jaettiin vuoden 2017 FInnish Security Awards – palkitsemisgaalan yhteydessä.

- Merkittävä vaikuttaja, aina positiivinen, jaksaa kannustaa ja neuvoa nuorempia, luettelee Finnsecurity ry:n hallituksen puheenjohtaja Arto Kangas palkinnon valintaperusteita.

Oksanen on vaikuttanut pitkään Finnsecurity ry:n hallituksessa, toimien sen puheenjohtajana vuosina 2011-2014. Kolmen vuoden tauon jälkeen, hänet valittiin uudelleen yhdistyksen hallituksen jäseneksi tulevalle kaksivuotiskaudelle. Yksityisen turvallisuusalan uransa Oksanen on luonut Securitaksella toimien eri esimiestehtävissä.

Finnsecurity ry:n Vuoden turvallisuuspalkinto jaetaan vuosittain henkilölle, joka on ansiokkaasti edistänyt Finnsecurity ry:n tavoitteita. Palkinto voidaan myöntää myös henkilölle tai yhteisölle, joka on merkittävällä tavalla myötävaikuttanut turvallisuusalan kehittämiseen. Palkinnon jakaa Finnsecurity ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Ansioitunut Vartija -palkinto Avarn Securitylle

Suomen Vartioliikkeitten liitto ry:n palkinto ”Vuoden ansioitunut vartija” jaettiin myös tilaisuudessa. Tänä vuonna palkinnon sai Jani Kalatie Avarn Securitystä. Kalatien valintaperusteita kertoi Avarn Securityn toimitusjohtaja Juha Murtopuro.
- Jani on vahva ammattilainen, joka suhtautuu työhönsä intohimoisesti, arvostaa sekä asiakkaita että työtovereita ja osaa puhaltaa yhteen hiileen.

Palkinnon jakoi Suomen Vartioliikkeitten liitto ry:n puheenjohtaja Jarmo Mikkonen. Palkinto jaettiin tänä vuonna 35:nnen kerran.

Merkittävä lahjoitus Laurean turvallisuuskoulutukseen

Suomen Vartioliikkeitten liitto ry lahjotti tilaisuudessa myös 10 000 euron rahapalkinnon ammattikorkeakoulu Laurealle tukemaan turvallisuuskoulutusta. Vartioliikkeitten liitto ry:n jäseninä on yksityisen turvallisuusalan yrityksiä. Lue lisäää yhdistyksen kotisivuilta.

Finnish Security Awards -palkintogaala järjestettiin 21.marraskuuta Helsingin Säätytalossa. Turvallisuuspalkintoja jaettiin eri kategorioissa ja eri perustein, lue lisää tapahtuman sivulta https://www.finnishsecurityawards.fi

Takaisin