6.10.2017

Securitas mukana Pohjoismaiden suurimmassa turvallisuusalan tapahtumassa

FinnSec-messut järjestettiin 26.-27.9. Helsingin Messukeskuksessa. Meillä oli tapahtumassa oma osasto. Kävijöitä messuilla oli noin 12 000.

FinnSec-messut ovat Pohjoismaiden suurin turvallisuusalan tapahtuma. FinnSec-messujen kanssa yhtä aikaa Messukeskuksessa järjestettiin myös muutama pienempi tapahtuma. 
- Olemme olleet FinnSecissä mukana alusta alkaen. Olemme yksi vakionäytteilleasettajista, joten poissaolomme varmasti huomattaisiin. Messut ovat hyvä paikka kohdata turvallisuusalan asiantuntijoita ja tutustua alan uusimpiin trendeihin, tuotteisiin ja palveluihin. Messut ovat meille vuoden isoin tapahtuma ja panostamme niihin merkittävästi. Osastollamme oli palveluitamme laajasti esillä ja esimerkiksi tänä vuonna toimme palosimulaattoriautomme suoraan osastollemme tutustumista ja alkusammutusharjoittelua varten, kertoo Securitaksen myynti- ja markkinointijohtaja Esa Oksanen.

Palveluita kodin turvallisuudesta satamien valvontaan

Osastollamme esiteltiin turvallisuuspalveluita laajasti. Eri palveluiden asiantuntijamme olivat osastolla vastaamassa kysymyksiin ja esittelemässä palveluitamme. Erityisesti Safety-puolen palvelut; palo-, pelastus -ja työturvallisuus olivat vahvasti esillä. Edellisten 2015 messujen tapaan palosimulaattoriautomme oli sisätiloissa messukävijöiden tutustumista ja ohjattua alkusammutusharjoittelua varten. Tänä vuonna toimme auton kuitenkin suoraan messuosastollemme, jossa se oli luontevasti osa palvelutarjontaamme.
- Palosimulaattori toimi messuilla hyvänä sisäänheittäjänä. Simulaattori kiinnosti sekä turvallisuusalan opiskelijoita että muita messukävijöitä, ja he kävivätkin ahkerasti tutustumassa auton sisätiloihin. Kahdessa päivässä ehti opettaa alkasammutustaitoja runsaalle joukolle messuvieraita. Vieraat pitivät erityisesti siitä, kun pääsivät itse kokeilemaan aidon tulen sammuttamista turvallisessa testiympäristössä, palosimulaattoripalvelusta vastaava yksikön päällikkö Antti-Jussi Karjalainen kertoo.

Myös kodinturvallisuuspalvelut kiinnostavat kuluttajille avoimilla messuilla. Messuvieraille olikin tarjolla kodinturvallisuuspalvelutarjous 24Koti-tuotteestamme. Tarjous oli voimassa messuviikon.

Hauskana lisänä osastollamme oli kuvauspiste, jossa messuvieraat saivat kuvauttaa itsensä ammattikuvaajan toimesta. Kuvaaja syväsi henkilön tekniikan avulla taustakuvaan, jossa tämä seisoo punaisella matolla turvamiehen vieressä. Kuvan sai hakea henkilökohtaisella tunnuksella järjestelmän verkkosivuilta itselleen ja jakaa vaikkapa sosiaalisessa mediassa. Esimerkkikuva alla.

Hodareita, onnenpyörää ja musiikkivideoita

Ensimmäistä messupäivää jatkettiin After Partyissä kutsuvieraiden kanssa osastolla vielä muutama tunti sulkemisajan jälkeen. Iltaa vietettiin huvipuistohengessä. Tarjolla oli hot dog -sämpylöitä, jotka oli nimetty vartiointiliikkeen leikkillisin termein: ”Kuuma vartiokoira” ja ”Stevarin erikoinen”. Osaston isolla näytöllä pyöri musiikkivideoita. Myös onnenpyörää pääsi pyöräyttämään ja onnekkaat saivat desingpalovaroittimen kotiinviemisiksi. Juhlat jatkuivat vielä Messukeskuksen Panorama-ravintolassa, jonne Messukeskus oli järjestänyt FinnSec-Partyt.

Takaisin