15.6.2017

Securitas smart security - digitalisoi turvallisuuspalvelusi

Securitas Suomi on maailmanluokan edelläkävijä digitaalisien ja teknologiaan pohjautuvien turvallisuusratkaisujen rakentamisessa.

Projektipäällikkömme rakentavat päivittäin digitaalisia turvaratkaisuja maamme rajojen ulkopuolelle ja toimimme aktiivisesti useissa kansainvälisissä kehityshankkeissamme. Näissä hankkeissa olen päässyt myös itse vertaamaan osaamistasoamme kansainvälisesti.

Kehittymistämme on vauhdittanut osaltaan Suomen teknologiapainotteinen turvallisuuskulttuuri ja hyvä tietoliikenneinfra. Ensimmäinen etäpalvelusovelluksemme oli vuonna 1987 tehty Tampereen pysäköintitalon porttien avaus verkon yli. Etäpalvelulla mahdollistettiin Hotelli Tampereen asiakkaille ympärivuorokautinen parkkihallin käyttö ja tuki ongelmatilanteiden varalle.

Digitalisaatio tuo lisäarvoa turvallisuusratkaisuihin

Tänä päivänä teemme verkon yli jalostettuja etäpalveluita yli 800 eri asiakkaallemme Suomessa. Ilmiönä digitalisaatio muuttaa ja luo lisäarvoa turvaratkaisujen sisällä. Uudet teknologiat mahdollistavat laajempaa valvontaa ja kohdistetumpia ratkaisuja. Teknologiapalveluiden kautta saadaan laajemmin tietoa kiinteistön, markkinoinnin, asiakasylläpidon ja päivystyksen toimintoihin. Rooliksemme muodostuukin usein toimia asiakkaidemme tukena ja taustamoottorina heidän ydinpalveluidensa osien toteuttajana.

Raportointi luo läpinäkyvyyttä

Palvelemme 24/7 eli myös silloin, kun asiakkaamme nukkuvat. Haluamme luoda palveluihimme läpinäkyvyyttä ja tavoitteenamme on kertoa reaaliaikaisesti paremmin se, mitä kussakin asiakaskohteessa on kulloinkin havaittu. Raportoitu tieto havainnoista ja toimenpiteistä auttaa kohdentamaan palveluitamme paremmin tavoittelemaamme ennalta ehkäisevään suuntaan.

Kokemuksistamme huolimatta olemme tämän kehityspolun alussa. Useat rohkeatkin ideat ovat nyt toteutettavissa. Kutsunkin sinut keskustelemaan siitä, millaiset digitaaliset palvelut tukisivat parhaiten sinun toimintaasi!

Terveisin,

Matti Helén
aluejohtaja, Securitas
matti.helen@securitas.fi

Twitter: @Matti_Helen
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/matti-helen

TOP 3 – Kuinka digitalisoit turvallisuuspalveluitasi:

1. Sähköistä raportointi & analysoi tapahtumia tilastollisesti - pyydä oikeudet asiakasraportointijärjestelmäämme Securitas Customer Portaliin yhteyshenkilöltäsi. Katso video Customer Portal -palvelusta. 
Lisätietoa: asiakaspalvelu@securitas.fi, puh. 020 491 2000

2. Turvaa yksintyöskentely. Paikantuvat ratkaisut luovat turvan työpaikasta ja sen sijainnista riippumatta. Tutustu Henkilöpaikannuspalvelu-esitteeseen

3. Paranna kohdevalvontaa. Hälytyskuvavalvonnan avulla yhdistät tilasuojauksen ja kameravalvonnan yhdeksi kokonaisuudeksi. Katso aiheesta video

Takaisin