15.6.2017

Securitas vastaa Evento-lehden tapahtumien turvallisuudesta

Securitas on Evento- ja Aromi-lehtien virallinen turvallisuuskumppani.

Sopimus allekirjoitettiin loppuvuodesta 2016.

- Vastaamme Evento- ja Aromi-lehtien vuotuisten tilaisuuksien, kuten PRO-gaalan ja Evento Awardsin turvallisuudesta. Meillä on myös markkinointinäkyvyys näissä lehdissä ja niiden järjestämissä tapahtumissa. Lisäksi olemme osallistuneet Evento-lehden julkistamistilaisuuden yhteydessä pidettävään Evento Date -tapahtumaan, jossa meillä on ollut yrityksen edustaja puhumassa turvallisen tapahtuman rakentamisesta, Securitas Eventsin vetäjä Teemu Balk kertoo.

Evento- ja Aromi-lehtien liiketoimintajohtaja Nina Harlin pitää ammattitaitoista turvallisuuskumppania osana onnistunutta tapahtumaa.
- Me olemme oikeasti lehdentekijöitä, mutta olemme pystyneet pitkäjänteisellä työllä luomaan tuotteillemme hyvin onnistuneet ja arvostetut tapahtumat. Tapahtumissa avainasemassa ovat ammattitaitoiset kumppanit. Osaava partneri tietää valmiiksi, mitä tapahtumien onnistumisen varmistamiseksi on tehtävä. Ennakointi, joustavuus ja luotettavuus ovat tärkeimpiä ominaisuuksia. Kun nämä ovat kunnossa, sitten vaan yhdessä juhlitaan kohti maalia. Seuraava PRO-gaala järjestetään tammikuussa 2018, ja jatkossa Securitaksen ohjeistuksella tulemme muuttamaan sisäänkäynnin sijainnin ja etkojen tarjoilujen sijainnin. Iso ihmismassa liikkuu hallitusti, kun suunnitelmat tehdään etukäteen.

Securitas panostaa yhä enemmän valtakunnallisesti tapahtumien ja ravintoloiden turvallisuuteen. Räätälöimme kokonaisvaltaisen turvallisuusratkaisun, sisältäen esimerkiksi järjestyksenvalvonnan, turvallisuustekniikan, koulutuspalvelut sekä turvallisuuden asiantuntijapalvelut.

Evento Awards on tapahtumantekijöiden ykköstapahtuma Suomessa, ja siellä palkitaan alan ansioituneet toimijat. Se järjestetään Helsingin kulttuuritalolla ja palkinnot jaetaan 13 eri sarjassa.

PRO-gaala taas kokoaa yhteen horeca-alan eli hotelli- ja ravintola-alan ammattilaiset. PRO on tunnustuspalkinto hyvin tehdystä työstä, ja se jaetaan gaalassa vuosittain 15 eri sarjassa. Sarjoissa huomioidaan eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet. Tapahtuma järjestetään Wanhassa Satamassa.

Evento- ja Aromi-lehti kuuluvat Mediatalo Keskisuomalainen Oyj:n aikakauslehtiryhmään.

Lisätietoja:
nina.harlin@eventolehti.fi
teemu.balk@securitas.fi

Takaisin