10.12.2017

Tulevaisuuden innovaatioita - Future Lab

Securitas on avannut verkossa Securitas Future Labin. Se on sivusto, jossa julkaisemme kokoelman globaalin organisaatiomme parhaita ideoita ja uusia käytäntöjä.

Turvallisuus muuttuu ja samoin Securitas. Haluamme palvella asiakkaitamme yhä paremmin ja pyrimme käyttämään siinä hyödyksi teknologiainnovaatioita parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä tarkoittaa entistä avoimempaa viestintää; haluamme kertoa julkisesti innovaatioistamme ja esittää ajatuksemme piilottelun sijaan.

Avointa viestintää tukemaan syntyi Securitas Future Lab, www.securitasfuturelab.com - kokoelma parhaita ajattelutapoja ja uusia käytäntöjä Securitaksen maailmanlaajuisesta organisaatiosta. Joitakin näistä ideoista ja käytännöistä on jo olemassa, toiset taas ovat vielä kehitysvaiheessa. Haluamme kuitenkin jakaa ideamme maailman, asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja alamme toimijoiden kanssa, koska jaettuina ideat kasvavat ja jalostuvat.

Tulemme julkaisemaan säännöllisesti uusia ideoita ja tarinoita Future Lab -sivustollamme, www.securitasfuturelab.com. Tilaa sivustolta uutiskirje, niin saat aina uusimmat tiedot tulevaisuuden turvallisuusratkaisuista.

Sivustolla on nyt alkajaisiksi tarinoita tulevaisuuden vartijoista ja siitä, miten teknologia vaikuttaa myönteisesti heidän tekemäänsä tärkeään työhön. Lisäksi sivuilla kerrotaan, miten helikopterikamerat voivat tukea asiakkaille toimitettavia turvallisuuspalveluita.

Myös Securitaksen brändi uudistuu ja visuaalinen ilme muuttuu nykyaikaisemmaksi, rohkeammaksi ja selkeämmäksi. Brändiuudistus toteutetaan maailmanlaajuisesti kaikissa Securitas-maissa.Takaisin