11.6.2018

Oletko turvannut valtakunnan tärkeimmän rakennuksen, kotisi?

Moni vakuuttaa kotinsa mahdollisen ilkivallan, murron, vesivahingon tai muun onnettomuuden varalta. Oletko tullut ajatelleeksi, että vahingon voi myös ennaltaehkäistä? Kaikkea kun ei voi korvata rahalla. Securitas toimii myös kuluttajasektorilla tarjoten turvallisuuspalveluja suojaamaan kotia, vapaa-ajan asuntoa tai muuta valvontaa vaativaa kiinteistöä.

- Kaikki lähtee asiakkaan tarpeesta. Teemme turvallisuuskartoituksen paikan päällä ilmaiseksi ja ehdotamme sen perustella sopivaa ratkaisua. Asiakas tekee palvelun sisällöstä aina kuitenkin itse päätöksen, me toimimme asiantuntijatukena, Securitaksen kodinturvallisuuspalvelut -yksiköstä vastaava Pekka Topp kertoo.

24Koti tuoteperhe

Securitaksen kodinturvallisuuspalveluihin kuuluva 24Koti -hälytysjärjestelmä on kattava ja korkeatasoinen vaihtoehto, kun halutaan luotettava järjestelmä omaisuuden turvaksi.

Valvomme järjestelmää reaaliaikaisesti ja asiakas saa ilmoituksen välittömästi, mikäli järjestelmä lähettää hälytyksen hälytyskeskukseemme. Hälytyskeskus lähettää vartijan paikalle, jos asiakasta ei tavoiteta tai hän niin haluaa. Tarvittaessa hälytämme myös viranomaiset paikalle.

24Koti -palvelu sisältää
- keskuslaite
- tiedonsiirtomodeemi sekä SIM-kortti
- käyttönäppäimistö
- 1 kpl oven/ikkunan avauksen tunnistava magneettikosketin
- 2 kpl liikeilmaisimia
- 1 kpl savu-lämpöilmaisin
- 1 kpl kaukosäädin
- 3 kpl etätunnistimia (avaimenperä-tagi)
- hälytysjärjestelmästä kertovat tarrat

Murtojen lisäksi järjestelmä valvoo kotiasi sekä omaisuuttasi tulipalon ja sähkökatkoksen varalta. Lisäilmaisimien avulla voit räätälöidä peruspakettia vastaamaan omia turvallisuustarpeitasi.

Laitteiston asennus, käytön opastus sekä mahdolliset huoltokäynnit varaosineen sisältyvät hintaan. Valvomme järjestelmän paristojen toimivuutta ja huolehdimme niiden vaihdosta, kun se on ajankohtaista.

24Koti+ -palvelu on muutoin samanlainen kuin 24Koti -palvelu, mutta palvelun aloituksessa ei ole mitään maksuja vaan veloitetaan pelkkää kuukausimaksu. Tämä on hieman korkeampi kuin aloitusmaksullisessa 24Koti -palvelussa.

Hälytysjärjestelmä on helppokäyttöinen ja vaihtoehtoja käytölle on kolme: käyttönäppäimistöltä koodilla tai etätunnisteella, kaukosäätimellä (kantama noin 100 metriä) ja älylaitteella tai tietokoneella nettiyhteyden yli.

Kodin kameravalvonta

Runsaan kysynnän takia olemme ottaneet tuotevalikoimaamme erityisesti kotikäyttöön tarkoitettuja kameravalvontatuotteita. Tuotteemme soveltuvat ulko- ja sisäkäyttöön. Kameroita saa alkaen aina yhdestä wifi kamerasta räätälöityyn settiin omien tarpeiden mukaan.

Pekka Topp kannustaa uusia asiakkaita ottamaan rohkeasti yhteyttä.
- Otamme jokaisen asiakkaan yksilölliset vaatimukset huomioon. Räätälöimme palvelun asiakkaan turvallisuustarpeen mukaan. Myös palvelun hinnoittelu tehdään sen mukaisesti. Ota yhteyttä ja tehdään kartoitus! Parempi vara kuin vahinko, hän kehottaa.

Ota yhteyttä:
24koti@securitas.fi
puh. 020 491 2424

Takaisin