27.8.2018

Securitas Events turvasi Trumpin ja Putinin huipputapaamista

Suurvaltojen presidentit, Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump ja Venäjän presidentti Vladimir Putin tapasivat Helsingissä maanantaina 16.7. 2018. Tähän huipputapaamiseen Securitaksen tapahtumaturvallisuuspalvelut, Securitas Events, toimitti useita turvatarkastuspisteitä eri puolille kaupunkia.

- Tämän luokan tilaukset tuppaavat tulemaan hyvin viime tippaan, kertoo Securitaksen toimitusjohtaja Jarmo Mikkonen. Saimme tilauksen vain muutama viikko ennen tapahtumaa, hän jatkaa.
Securitas Events toimitti huipputapaamiseen useita turvatarkastuspisteitä Helsinkiin, joista osa toimi ympäri vuorokauden.
- Kalastajatorpalla, jossa presidentti Trump seurueineen ja henkilökuntineen majoittui, oli luonnollisesti kaikkein tarkin seulonta siellä liikkuvasta väestä, Mikkonen selittää.

Finlandia-talo mediakeskus

Finlandia-talo toimi mediakeskuksena. Siellä akkreditoitiin ja turvatarkastettiin toimittajat, kuvaajat ja muu mediaväki ja he saivat kulkupassit, joilla pääsivät vastaanottamaan presidenttejä lentoasemalle sekä seuraamaan tapaamista Presidentinlinnaan.

Yhdysvaltojen televisiokanavat käyttivät palvelujamme

Ulkomaisen median lähetyskeskus oli kylpyläravintola Allas Sea Pool Helsingin ydinkeskustassa. Paikka ja sen järjestelyt saivat paljon kehuja kansainväliseltä medialta. Allas Sea Poolissa tarkastettiin alueelle tuleva mediaväki ja paikan oma henkilökunta. CNN ja NBC käyttivät myös suoraan vartiointipalvelujamme. Vartioimme CNN:n media-aluetta Allas Sea Poolissa ympäri vuorokauden ja NBC:n rekkaa, joka oli pysäköitynä Helsingin ydinkeskusta-alueelle.

- Nopealla reagoinnilla, hyvällä organisoinnilla ja koko Securitaksen Etelä-Suomen yhteistyöllä pystyimme vastaamaan asiakkaidemme odotuksiin ja tarpeisiin, ja saamamme palautteen perusteella jopa ylittämään ne. Keskeisessä roolissa tässä oli henkilöstömme, joka toimi ammattitaitoisesti ja yrityksemme arvojen mukaisesti vaativassa ja muuttuvassa ympäristössä Helsingin helteisessä säässä, Mikkonen antaa tunnustusta työntekijöilleen.

Huipputapaamista oli turvaamassa kaikkiaan noin 120 securitaslaista. Koko tapahtuma kesti osaltamme kokonaisuutena sunnuntaiaamusta klo 7:stä maanantai-iltaan kello 22:een ja työ toteutettiin useassa eri vuorossa.

Takaisin