24.10.2019

HPK ja Securitas solmivat turvallisuusyhteistyösopimuksen

Viime vuoden jääkiekon Suomen mestari Hämeenlinnan Pallokerho on valinnut turvallisuuskumppanikseen Securitaksen. Securitas vastasi jo viime vuonna osan vuotta HPK:n kotipelien turvallisuudesta.

- Vastaamme HPK:n kotiottelujen turvallisuudesta yhdessä talkootyönä toimivien järjestyksenvalvojien kanssa, kertoo Securitaksen Hämeenlinnan yksikön päällikkö Jussi Merivalo yhteistyöstä.

- HPK:ssa tapahtumien turvallisuus ja sitä kautta viihtyvyys ovat erittäin tärkeitä asioita. Securitas on luotettava toimija, joka osaa hoitaa laadukkaan asiakaspalvelun sekä turvallisuuden hyvässä yhteistyössä HPK:n omien järjestyksenvalvojien ja turvallisuuspäällikön kanssa. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä tähän kumppanuuteen ja voimme suositella Securitaksen palveluita myös muille toimijoille, kertoo HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen.

Seuroille talkootyö on tärkeää. Talkootyönä kerätyt varat menevät junioritoimintaan. Näin tuetaan nuorten harrastusta ja saadaan seuraan kasvamaan uusia potentiaalisia Suomen mestareita. 

Myös HPK:n järjestämät tapahtumat, kuten syksyllä järjestetty Oktoberfest ovat Securitaksen turvaamia.
- Toimintamme kohdistuu pääsääntöisesti anniskelualueille, joissa mahdollisia haastavia tilanteita kohdataan useimmin. Pystymme myös tarvittaessa tukemaan järjestyksenvalvojia ja vastaamaan todella kiireellisiin ja vaihteleviin tukitehtäviin laajalla kenttäpartioresurssillamme, Merivalo kertoo.

- Olemme myös aloittaneet koulutuspalvelujen tuottamisen seuralle, hän jatkaa.

- Runkopelejä on 30 ja toivomme tietysti, että HPK menee playoffs-peleihin. Järjestyksenvalvojien määrä peleissä vaihtelee paljon, riippuen kuka on vastustaja. Pienimmillään ollaan mukana alle kymmenellä ja enimmillään noin 20 järjestyksenvalvojalla, Merivalo lopuksi toteaa.

Takaisin