17.6.2019

Kohti tapahtumakesää

Yleisötapahtumien määrä kasvaa voimakkaasti. Tapahtumien järjestämisen turvallisuus on tärkeä tekijä niin yleisön viihtyvyydessä kuin myös järjestäjän riskienhallinnassa.

Securitas tarjoaa palveluita niin tapahtumien turvallisuuden suunnitteluun, johtamiseen ja toteutukseen. Viranomaiset valvovat turvallisuusjärjestelyjä ja tulevalle suvelle poliisi on ilmoittanut esim. järjestyksenvalvojien määrään kohdistuvan valvonnan. Tehdään yhdessä turvallisia tapahtumia.

Alkukesä on jo osoittanut merkkinsä vaihtelevista säistä. On saatu välillä myös hellettä ja rankkoja sateita. Sään vaikutukset turvallisuuteen ovat merkittäviä. Siksi turvallisuussuunnittelu ja riskikartoitus ovat aika ajoin tai toiminnan muuttuessa paikallaan. Nyt ennen varsinaista lomasesonkia on hyvä varata aika loppukesän tai syksyn turvallisuussuunnitteluun sekä henkilöstön alkusammutuskoulutukseen, asiantuntijamme ovat valmiina palvelemaan.

Palosimulaattorin avulla voidaan kouluttaa jopa 120 henkilöä päivässä säästä riippumatta. 

Kamerakarttaprojekti

Poliisi on lähestynyt meitä ns. kamerakarttaprojektissaan. Hankkeen tarkoituksena on luoda poliisille kartta yleisien alueiden valvontaan suunnatuista yksityisistä kameroista rikosten tutkimista ja selvittämistä silmällä pitäen. Sinällään hanke on kannatettava poliisin työtä helpottavana. Useimmiten järjestelmien osalta te olette rekisterinpitäjiä ja me olemme käyttäjiä. Meillä on myös rajalliset resurssit toimittaa poliisille pyydetyt verrattain yksityiskohtaiset tiedot. Vastineenamme poliisille esitämme heille yhteydenottoa suoraan teihin, joilla noita kameroita on, ja toki olemme valmiina yhteistyössä avustamaan asiassa resurssiemme puitteissa.

Nyt on hyvä tilaisuus varmistaa lomakauden varalle yhteyshenkilötiedot ja muu varautuminen. Turvallisuutta tarvitaan 24/7/365.

Turvallista kesää kaikille!

Jarmo Mikkonen
toimitusjohtaja

Takaisin