24.10.2019

Nordic Business Forum on korkean turvallisuuden tapahtuma

Securitas vastasi Nordic Business Forum 2019 -tapahtuman turvallisuudesta myös tänä vuonna. Nordic Business Forum on vuosittain järjestettävä huippuluokan bisnestapahtuma, joka yhdistää maailmanluokan puhujat, yritysjohtajat, yrittäjät sekä muut itsensä kehittämisestä kiinnostuneet.

- Tuotimme tapahtumaan vartioinnin, järjestyksenvalvonnan, liikenteenohjauksen ja vastasimme myös tapahtuman turvallisuuden johtamisesta ja suunnittelusta, kertoo Securitaksen turvalllisuuspäällikkö Joonas Patrikainen.

Tapahtuma on ns. korkean turvallisuuden tilaisuus arvovaltaisten ja maailmanluokan tähtipuhujien vuoksi. Viime vuonna pääpuhujana oli Yhdysvaltojen entinen presidentti Barack Obama ja tänä vuonna näyttelijä ja elokuvaohjaaja- ja tuottaja George Clooney.
- Henkilösuojauspalvelumme toimitti pääpuhujille kuten Clooneylle ja Sarah Blakelylle turvamiehiä saattamaan heidät lavalle ja turvaamaan heidän liikkumisensa tapahtumassa, Patrikainen kertoo.

Tapahtuma on kansainvälisesti merkittävä verkostoitumistilaisuus, johon tänä vuonna osallistui noin 7600 henkilöä yli 40 maasta.
- Tämä oli iso veto myös meille. Yli 50 järjestyksenvalvojaa oli vastaamassa tämän ihmismäärän turvallisuudesta kahden päivän ajan aamusta iltaan, summaa Patrikainen.

Seminaari järjestettiin 9. - 10.10.2019 Helsingin Messukeskuksessa. Lisää tietoa tapahtumasta kotisivuilta: NBF19

Takaisin