16.4.2019

Securitas Customer Portal nyt myös mobiilina!

Securitaksen asiakkailleen tarjoama asiakasportaali, Securitas Customer Portal, toimii nyt myös mobiiliversiona.

Portaalin kautta asiakas pääsee seuraamaan yrityksensä turvallisuustapahtumia helposti ja nopeasti mobiilisovelluksen avulla missä ja milloin vain. Mobiiliportaalin voi ladata älypuhelimen sovelluskaupasta nimellä SCP App. Sovelluksen lataaminen on ilmaista.

Customer Portalin sisältö

Securitas Customer Portalista asiakas voi tarkastella tapahtuneita hälytyksiä, kierrosraportteja sekä asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin rakennettuja mittareita. Tapahtumia voi tarkastella myös tekemällä erilaisia suodatuksia tai valitsemalla suoraan tapahtumaluokan, joka voi olla kriittinen, varoitus tai normaali.

Reaaliaikaisesti päivittyvien tietojen myötä turvallisuustapahtumat kulkevat aina puhelimen mukana taskussa ja ongelmatilanteissa yhteishenkilöön voi ottaa yhteyttä suoraan ohjelman kautta. Kaikki tapahtumat ovat tallessa ja katsottavissa digitaalisesti, paperiset ja pitkät raportit voi unohtaa.
SCP App -ohjelmaan kirjaudutaan samoilla olemassa olevilla asiakastunnuksilla kuin tietokoneversioon. SCP App toimii sekä iOS- että Android -älypuhelimilla ja -tableteilla.

Videossa esitellään Securitas Customer Portalin vaivatonta käyttöä 

Helppo ja nopea ottaa käyttöön

SCP Appi on helppo ottaa käyttöön. Ohjelmaan kirjautumiseen tarvitsee vain Securitas Customer Portal -tunnukset, älylaitteen ja internet-yhteyden. Asiakkaat, joilla on jo tunnukset Securitas Customer Portal -websovellukseen, voivat kirjatua samoja tunnuksia käyttäen myös SCP Appiin. Asiakkaamme, jotka eivät vielä ole kirjautuneet portaaliin, saavat tunnukset asiakaspalvelustamme, asiakaspalvelu@securitas.fi

SCP Appin kirjautumisohjeet lyhyesti:

1. Jos sinulle ei vielä ole kirjautumistunnuksia, pyydä Securitaksen yhteyshenkilöltäsi tai asiakaspalvelustamme, tunnukset Securitas Customer Portaaliin
2. Lataa ilmainen SCP App älylaitteeseesi sovelluskaupasta
3. Kun olet ladannut sovelluksen, kirjaudu sisään SCP tunnuksillasi ja syötä salasana.

Alla kuva Securitas SCP:n ikonista App-sovelluskaupassa:

Lisätietoja ohjelmasta:
asiakaspalvelu@securitas.fi

Takaisin