12.12.2019

Securitas turvasi Bolidenin 50-vuotisjuhlavuoden tapahtumia Kokkolassa

Securitas vastaa KIP Servicen alihankkijana Kokkolan Suurteollisuusalueen (Kokkola Industrial Park – KIP) vartioinnista. Lisäksi Securitaksella on toiminnassa mukana ammattimainen teollisuuspalokunta. Syksyllä KIP:n alueen suurin toimija, Boliden Kokkola, juhli 50-vuotistaivaltaan ja Securitas toimi tapahtumien turvallisuuskumppanina.

Securitas hoiti Boliden Kokkolan kahden ison kutsuvierastilaisuuden vartioinnin.
- Ensimmäinen oli todella iso tilaisuus. Bolidenin henkilökunnan perheenjäsenillä oli mahdollisuus käydä tutustumassa tuotantolaitokseen. Vierailijoita tuli alueelle yhteensä 1500 henkeä, kolmessa eri ryppäässä, kertoo Securitaksen Kokkolan yksikön päällikkö Jarkko Vähälä.

Kesäkuiseen tapahtumaan ZincTouriin, oli kutsuttu Boliden Kokkolan henkilöstö perheineen. Tapahtumaan oli pääsy vain kutsutuilla henkilöillä ja osallistujien nimet tarkistettiin tehdasalueen portilla. Tapahtumassa oli tehdaskierrosta, tehtaan eri osastojen esittelyä sekä erilaisia lapsille suunnattuja huvituksia.
Syksyllä puolestaan juhlittiin Kokkolan Kampushallissa, ZincStock-henkilöstöjuhlassa. Tilaisuuteen oli kutsuttu yrityksen henkilökunta aveceineen. Tilaisuuden osallistujamäärä oli noin 500. Pääesiintyjänä Suomen ”zinceimmissä” 50-vuotisbileissä rokkasi Neumann.
- Tuotimme vartiointipalvelut kumpaankin tilaisuuteen, minkä lisäksi hoidimme ZincStockin järjestyksenvalvonnan, Vähälä kertoo.


Kokkolan Suurteollisuusalue (Kokkola Industrial Park - KIP) on Pohjois-Euroopan suurin epäorgaanisen kemianteollisuuden keskittymä, jossa on 16 teollista tuotantolaitosta ja yli 60 palveluyhtiötä. Työntekijöitä alueella on yli 2 200. Boliden Kokkola on Euroopan toiseksi suurin sinkkitehdas.

Takaisin