24.10.2019

Yhdessä kohti tavoitteita

Arvoisa lukija, ”ME AUTAMME TEKEMÄÄN SINUN MAAILMASTASI TURVALLISEMMAN” – siinä on Securitaksen tarkoitus – olemassaolomme oikeutus.

Bisneksemme perustuu vahvoihin arvoihin Rehellisyys, Valppaus ja Avuliaisuus sekä eettisiin ohjeisiin. Myös teidän asiakkaiden vahva tavoitteen asettaminen ja sitoutuminen ovat tärkeitä – asioita tehdään yhdessä. Olemassaolomme vaikuttavuutta on arvioitava jatkuvasti, onko osaamisemme ja palveluntarjonta riittävää, vastaavatko ne asettamienne tavoitteita. Miten me onnistumme tässä yhdessä parhaalla mahdollisella tavalla?

FinnSec-turvallisuusmessujen 2019 yhteydessä meillä oli asiakastilaisuus, jossa johtamista oli avaamassa omalla persoonallisella tavallaan mestareiden tekijä jääkiekkovalmentaja Jukka Jalonen. Jukka puhui joukkueen ja tiimin rakentamisesta yhdessä. Kauden, turnauksen, pelin, erän ja kiekon voittamisesta sekä kyvystä kohdata epäonnistumisia - joukkueena. Ennen Jukan puheenvuoroa lavalla minulla oli tilaisuus jutella hänen kanssaan asioista jotka eivät näy suoraan katsojalle ”pelissä”, mutta jotka ovat myös tärkeitä onnistumisen kannalta – puhuimme huolto-, tuki- ja johtotiimeistä, jotka luovat onnistumisen edellytyksiä pääosin pelin ulkopuolella.
Meidänkin palveluissa etulinjaa tukeva henkilöstö kuten työnjohto, rekrytointi- ja henkilöstösuunnittelu, sopimusvastuulliset, safety & security, laatu, riskienhallinta, jne. ovat tärkeitä osia palvelukokonaisuudessa. He tukevat työntekijöitämme, jotka näkyvät katukuvassa ja asiakkaidemme tiloissa luottopelaajina, tukien ja turvaten teidän asettamia päämääriä.
Mutta onnistuaksemme hyvin, tarvitsemme siihen yhteistä suunnittelua ja toimimista enemmän joukkueena. Yhdessä tekeminen lisää saamaasi arvoa ja hyötyä ja sitä kautta kilpailuetua.

Hyvää syksyn jatkoa kaikille!


Jarmo Mikkonen
toimitusjohtaja

Takaisin