18.12.2020

Arvoisa lukija,

kuluva poikkeuksellinen vuosi lähenee loppuaan. Ensimmäisen kvartaalin jälkeen tilanne muuttui pandemian takia hyvin yllätykselliseksi ja lopulta jopa puuduttavaksi.

Kuitenkin fokus on ollut koko vuoden asiakaspalvelussa ja lopulta haasteista on selvitty hyvin. Tilanne on koetellut jatkuvuus- ja varautumissuunnitelmia joihin pätee vanha sanonta ”hyvin suunniteltu on puoliksi tehty”.

Kiitän siitä aktiivisuudesta ja yhteistyöstä sekä ymmärryksestä, joita olen saanut todistaa tässä ajassa. Myös strategiamme on osoittanut toimivuutensa, niin hyvinä kuin vaikeina aikoina. ”Me autamme tekemään sinun maailmastasi turvallisemman” -tarkoituksemme ohjaa meitä niin suurissa kuin pienissä asioissa. Tässä ajassa korostuu strategiamme keinovalikoimasta erityisesti ”Ihmislähtöisyys”.

SVLL palkitsi yhdeksän jäsenyritystensä työntekijää Vuoden työntekijänä

Turvallisuusala päätti Suomen Vartiointiliikkeiden Liitto ry:n puitteissa, että Vuoden Vartijan valinnan sijaan kukin jäsenyritys valitsee itse Vuoden 2020 työntekijän. Palkittuja on kaikkiaan yhdeksän. Securitaksen Vuoden työntekijäksi valittiin Tiina Kytömaa Turusta. Palkitsemisessa korostuu henkilöstön rooli koronapandemian takia raskaana vuonna. Tiinan lisäksi kiitokset kuluneesta vuodesta ansaitsee koko henkilöstömme. Olen todella tyytyväinen suorituskykyymme ja -varmuuteemme, vaikka haasteita ja poikkeamia on ollut. On helppo olla ylpeä henkilöstön sitoutumisesta, valppaudesta ja vastuullisuudesta.


Uskon, että joulunpyhät, välipäivät ja uuden vuoden juhlat tarjoavat tarpeellisen mahdollisuuden hengähtää, valtiojohdon pyyntöä noudattelen ilman suuria ihmismassojen karkeloita. Keskittyminen lähipiiriin on varmaan kaikille arvo sinällään. Mutta Securitas ei nuku koskaan – me valvomme arjessa ja juhlassa.

Kiitoksia kuluneesta vuodesta ja normaalista poikkeavan tilanteen sietokyvystä. Olemme kaikki oppineet yhdessä paljon uutta ja tässä riittää pureskeltavaa vielä toviksi.

Toivotan Sinulle koko Securitas joukkueen puolesta Rauhallista Joulua ja Menestystä tulevalle vuodelle 2021!

Terveisin,

Jarmo Mikkonen
toimitusjohtaja

Takaisin