25.5.2020

Securitas mahdollistamassa stadionin uuden aikakauden toimintaa

Securitas ja Olympiastadion ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Securitas on osaltaan varustamassa ja mahdollistamassa Olympiastadionin uuden aikakauden toimintaa.

Markkinointiyhteistyökumppanina Securitaksella on oikeus käyttää Olympiastadionin tuotemerkkiä ja tunnuksia omassa toiminnassaan.

- Olemme erittäin innoissamme kumppanuudesta Olympiastadionin kanssa, sillä Olympiastadion-brändi on kansallisesti ja myös kansainvälisesti tunnettu sekä arvokas. Haluamme osaltamme olla mahdollistamassa asiakaslähtöistä toimintamallia Olympiastadionilla, kertoo Securitaksen liiketoimintajohtaja Teemu Balk.

Toimiva ja turvallinen Stadion

Olympiastadion on Suomen suurin tapahtumien areena sekä liikunnan, urheilun, viihteen, kulttuurin ja matkailun kohtaamispaikka. Uudistettu stadion on avoinna 360 päivää vuodessa päivittäisille vierailijoille. Olympiastadionilla arvioidaan vierailevan vuosittain yli miljoona kävijää. Securitas toimii tarvittaessa yhteistyössä Olympiastadionin kiinteistö- ja turvallisuuspäällikön, tapahtumajärjestäjien sekä eri sidosryhmien kanssa stadionin kokonaisturvallisuutta kehittäen.
Securitas tarjoaa osaltaan myös Olympiastadionin eri asiakkaille monipuolisia ja laadukkaita turvallisuuspalveluja.
- Stadion-säätiön, stadionilla tilaisuuksia järjestävien toimijoiden ja turvaorganisaation yhteistyö on keskeisessä roolissa niin pienissä kuin suurissakin stadiontapahtumissa, sanoo Olympiastadionin kiinteistö ja turvallisuuspäällikkö Ilkka Rautakivi.

- Uudistuneella Olympiastadionilla on tehty kokonaisuudessaan merkittäviä uudistuksia turvallisuuden osalta. Katsomoiden ja kenttäalueen uudet poistumisreitit mahdollistavat yleisön sujuvan liikkumisen ja hakeutumisen palveluiden ääreen. Tarvittaessa myös evakuointi sujuu nopeasti, kun ulos vieviä reittejä on uudella stadionilla aikaisempaa merkittävästi enemmän, jatkaa Rautakivi.

Uudistamisen yhteydessä Olympiastadionin kamera- ja kulunvalvonta on täysin uudistettu. Kameroiden määrä kasvaa nelinkertaiseksi, ja ovat uutta digitekniikkaa. Myös stadionin tapahtuma- ja tavaralogistiikan suunnittelu ja maanlaiset uudistilat parantavat yleisöturvallisuutta.

Uudistuneen Olympiastadionin avajaiset, Stadionation, järjestetään Helsingin Olympiastadionilla perjantaina 7.8.2020.

Takaisin