22.6.2021

Arvoisa lukija,

lopulta valtiovalta helpotti koronarajoituksia ja tapahtumateollisuus elpyy ainakin osaksi. Kuitenkaan taistelu koronaa vastaan ei ole valitettavasti vielä ohi.

Muistutin myös henkilöstöämme juuri siitä, ettei tyydytä seuraamaan vain viranomaisten suosituksia ja ohjeita, vaan perehdytään mahdollisiin asiakkaiden antamiin kohdeohjeisiin.

Tätä kirjoitettaessa aurinko porottaa ja ihmiset nauttivat helteistä. Kylmä jäätelö menee kaupaksi ja hyvä niin. Kylmäkoneet huutavat täysillä mutta välillä jotkut niistäkin tulevat tiensä päähän. Elämme otollista aikaa kylmälaitevahingoille. Nyt on viimeistään aika varmistaa kylmälaitteiden huoltotilanne ja toimintaketju, jos laitteita rikkoontuu. Pilalle menneillä pakasteilla ja kylmätuotteilla ei kannata työllistää itseään yllätyksellisesti – ennakointi kannattaa.

Lomakausi on käynnistymässä täydellä voimalla ja tyypillisiä lisähaasteita kylmälaitteiden lisäksi kesällä ovat:
• rankkasateet tulvineen ja ukkonen
• varkaat, jotka hyödyntävät hiljaisia hetkiä työpaikoilla ja lomansijaisia
• ja, jos ei muuta niitä joskus jopa media on testannut valvontaa ja kulunvalvontajärjestelyjä

Suorituskykymme on ollut pääosin erittäin hyvä myös tänä vuonna. Onnistumisessa ovat auttaneet tiivis yhteistyö teidän asiakkaiden kanssa – meidän pitää tietää mihin varaudumme. Yksikkömme eri puolilla maata ovat valmiina palvelemaan teitä. Tässä numerossa esittelemme muun muassa SOC Securitas Operational Centerin toimintaa (Hälytys- ja palvelukeskus), joka on yksi tärkeimmistä tekijöistä turvallisuuden toimintaketjussamme.

Toivotan kaikille nautinnollista ja turvallista kesää koko Securitas-joukkueen puolesta,

Jarmo Mikkonen

Takaisin