23.6.2021

Turvallinen koti tuo mielenrauhaa

Moni vakuuttaa kotinsa mahdollisen ilkivallan, murron, vesivahingon tai muun onnettomuuden varalta. Oletko tullut ajatelleeksi, että vahingon voi myös ennaltaehkäistä?

Securitas toimii myös kuluttajasektorilla tarjoten turvallisuuspalveluja suojaamaan kotia, vapaa-ajan asuntoa tai muuta valvontaa vaativaa kohdetta.
- Kaikki lähtee asiakkaan tarpeesta. Teemme turvallisuuskartoituksen joko paikan päällä tai pohjapiirrustusten mukaan ilmaiseksi ja ehdotamme sen perustella sopivaa ratkaisua. Asiakas tekee palvelun sisällöstä aina kuitenkin itse päätöksen, me toimimme asiantuntijatukena, Securitaksen kodinturvallisuuspalvelut -yksiköstä vastaava Pekka Topp kertoo.

24Koti-hälytysjärjestelmä lisää kodin turvallisuutta

Securitaksen kodinturvallisuusjärjestelmä 24Koti-hälytysjärjestelmä on kattava ja korkeatasoinen vaihtoehto, kun halutaan luotettava järjestelmä omaisuuden turvaksi.
24Kodin langattomat ilmaisimet yhdessä Securitaksen hälytyskeskuspalveluiden kanssa suojaavat kotiasi murroilta, vesivuodoilta ja tulipaloilta.

Oviin asennetut koskettimet ilmaisevat heti, mikäli joku pyrkisi niiden kautta sisään. Sisätilailmaisimet havaitsevat puolestaan kodin sisätiloissa liikkuvat kutsumattomat vieraat. Järjestelmän Kotona-tila turvaa kotiasi ja perhettäsi myös kotona ollessanne, esimerkiksi nukkuessanne, jolloin murtohälytin valvoo asuntonne sisäänkäyntejä sekä sellaisia tiloja, joissa ei tarvitse liikkua (esim. autotalli tai ulkovarasto).

Lisäilmaisimien avulla voit räätälöidä myös tarpeitasi vastaavan laajennetun paketin.

Järjestelmää on helppo käyttää

24Koti-valvontajärjestelmää voit hallinnoida keskuslaitteen käyttönäppäimistöllä, tietokoneesi selainnäkymässä ja mobiilisovelluksen kautta. Mikäli unohtaisit laittaa hälytyksen päälle kotoa poistuessasi, pystyt laittamaan sen päälle jälkikäteenkin puhelinsovelluksen kautta. Halutessasi voit pyytää puhelinsovellusta ilmoittamaan sinulle push-ilmoituksin hälytyksen poisjäämisestä.

Hälytyskeskuksemme valvoo järjestelmää reaaliaikaisesti ja asiakas saa ilmoituksen välittömästi, mikäli järjestelmä lähettää hälytyksen hälytyskeskukseemme. Hälytyskeskus lähettää vartijan paikalle, jos asiakasta ei tavoiteta tai hän niin haluaa. Tarvittaessa hälytämme myös viranomaiset paikalle.

24Koti-hälytysjärjestelmän käyttö on huoletonta, sillä palvelu sisältää hoito- ja ylläpitopalvelut: 

  • Laitteiston ensiasennuksen ja käyttöönottokoulutuksen

  • SIM-kortin tiedonsiirtokustannuksineen

  • Hälytysten valvonnan ja hälytysajot tarvittaessa sovittujen toimenpideohjeiden mukaan

  • Normaalista käytöstä ja kulumisesta aiheutuvat huoltokäynnit (sisältäen varaosat, asentajan työn sekä matkakustannukset)

  • Paristojen vaihdot (jos asiakas vaihtaa itse, toimittaa Securitas paristot)

  • Järjestelmän omatoimisen hallinnointimahdollisuuden tietokoneen selainnäytössä ja mobiiliapplikaation avulla.

24Koti-hälytysjärjestelmä sisältää:

• Käyttönäppäimistönä toimivan keskuslaitteen
• Wlan + 4G-modeemin ja SIM-kortin
• 2 kpl oven tai ikkunan avauksen tunnistavia magneettikoskettimia
• Tilailmaisimen
• Savu-lämpöilmaisimen
• Hälytysjärjestelmästä kertovat tarrat
Hinta vain 41 €/kk, ei aloitusmaksua

24Koti-hälytysjärjestelmän hankkiminen on edullista. Maksat vain 41 €/kk, eikä sinulta veloiteta erillistä aloitusmaksua. Hinta sisältää laitteiston asennettuna ja käyttöönottokunnossa, ympärivuorokautisen valvonnan ja mahdolliset hälytysajot.

LUE LISÄÄ 24Koti-hälytysjärjestelmästä ja PYYDÄ TARJOUS!
TUTUSTU myös suosituimpiin kameravalvontaratkaisuihimme, jotka voidaan liittää 24Koti-hälytysjärjestelmään, niin sisä- kuin ulkokamerat.

Takaisin