16.5.2022

24Savuapu on enemmän kuin palovaroitin

Securitaksen 24Savuapu on yhdistetty savu- ja häkäilmaisin, jolla voidaan ehkäistä tehokkaasti palovahinkojen syntymistä.

Sen lisäksi, että 24Savuapu tiedottaa kohonneesta häkäpitoisuudesta äänimerkein kohteessa, lähettää se tekstiviestillä tiedon tilanteen kriittisyydestä Securitaksen hälytyskeskukseen.

24Savuapu lisää paloturvallisuutta

24Savuapu soveltuu hyvin niin kerrostalokotiin kuin vapaa-ajan asuntoon, jossa laajemman turvallisuusjärjestelmän hankkimista ei nähdä tarpeellisena. 24Savuapu sopii hyvin myös liikkuviin kohteisiin, kuten veneeseen tai matkailuautoon. Lisäksi 24Savuapu on erinomainen apu parantamaan turvallisuutta mm. kodeissa, joissa on kotieläimiä osan aikaa itsekseen tai kodeissa, joissa on vanhuksia ainakin osan ajasta itsekseen.

24Savuapu kasvattaa paloturvallisuutta ja tuo mielenrauhaa. Kun paloturvallisuusasiat ovat kunnossa, on sinulla ja läheisilläsi mahdollisuus nauttia huolettomasta arjesta.

24Savuapu sisältää:

  • Optinen tunnistin tunnistaa savu- tai häkäpitoisuuden nousun ja ilmoittaa siitä Securitaksen hälytyskeskukseen

  • Luotettava ja tehokas havainnointi

  • Kiinteä kuukausimaksu sisältää laitteen ja yhteyden Securitaksen hälytyskeskukseen

  • Saatavilla myös Securitaksen ajopalvelulla

  • Helposti asennettava

  • Sujuva tiedonkulku mahdollistaa sammutus- tai muun avun nopean saamisen kohteeseen

  • Enemmän kuin palovaroitin

Suosittuja käyttökohteita

24Savuapua käytetään erityisesti kerrostaloasunnossa tai vapaa-ajan asunnossa, jossa ei ole tarvetta laajempaan turvallisuusjärjestelmään.
Sitä käytetään usein myös liikkuvissa kohteissa, kuten veneissä ja asuntoautoissa sekä tyhjillään olevissa kohteissa, kuten kesämökit ja kodit, joissa eläimet ovat osan aikaa itsekseen ja kodeissa, joissa vanhukset ovat ainakin osan ajasta itsekseen.

24Savuavun hinta

8 €/kk + aloitusmaksu 25 € (ei sisällä Securitaksen ajopalvelua):

ja ajopalvelun* kanssa 13 €/kk + aloitusmaksu 25 €

*24Savuapuun on mahdollista liittää Securitaksen ajopalvelu, mikäli kohde sijaitsee Securitaksen ajovalmiusalueella. Tämä varmistetaan tilauksen yhteydessä. Ajovalmius on saatavilla pääsääntöisesti isompien paikkakuntien alueella n. 30 km säteellä keskustasta. Tällöin Securitaksen vartijat saapuvat kohteeseen hälytyksen tapahtuessa, mikäli asiakasta ei ole tavoitettu puhelimitse. Avaimet tulee luovuttaa Securitaksen haltuun, jotta vartijamme pääsevät tarvittaessa kohteeseen. Ajopalvelu ei luonnollisesti sovellu liikkuviin kohteisiin kuten veneisiin.

TILAA 24Savuapu tästä linkistä

Takaisin