1.12.2022

Securitas saattoi loppuun Stanleyn oston

Kauan odotettu STANLEY Securityn hankinta täydentää ja nopeuttaa Securitaksen muutosmatkaa kohti teknologiapohjaisia ratkaisuja sekä asemoi Securitaksen merkittäväksi globaaliksi turvallisuusalan kumppaniksi.

Securitas nopeuttaa siirtymistään kohti teknologiapohjaisia ratkaisuja ja luo kestävää arvoa asiakkaille, omistajille ja  yhteiskunnalle.
• Konserni kasvattaa teknologista asiantuntemustaan keskeisillä markkinoilla ja nousee vahvemmaksi liikekumppaniksi, joka tukee asiakkaitaan kaikkialla maailmassa.
• Yhdessä STANLEY Securityn kanssa Securitas voi tarjota koko arvoketjussa kattavan palveluvalikoiman, joka tukee saumattomasti asiakkaiden liiketoimintaa.
• Luo uuden yhdistyneen liiketoimintayksikön, jonka nimi on Securitas Technology.
• Yritysosto tukee Securitaksen strategiaa ja lisää joustavuutta, jonka turvin yhtiö voi viedä turvallisuusalan tulevaisuutta eteenpäin ja määritellä sen uudelleen.


Securitaksella on vahva asema nykyisillä turvallisuuspalvelujen markkinoilla, ja yhtiö on jatkuvasti rakentanut vankkaa sähköisten turvallisuuspalvelujen alustaa voidakseen vastata älykkäiden, innovatiivisten ja teknologiapohjaisten ratkaisujen kysyntään. Viime vuosina tehdyt strategiset hankinnat sekä tehokkaat liiketoiminnan muutosohjelmat ja STANLEY Securityn osto nostavat Securitaksen poikkeuksellisen vahvaksi turvallisuusalan toimijaksi.

Securitaksen arvolupauksen ja kasvustrategian ytimessä on vahva usko siihen, että turvallisuusalan tulevaisuus rakentuu maailmanlaajuiselle läsnäololle, yhdistetylle teknologialle ja älykkäälle datan käytölle. Hyödyntämällä näitä kolmea voimavaraa yhdessä kokonaisvaltaisesti ja koko turvallisuusarvoketjussa Securitas asemoi itsensä suosituimmaksi kumppaniksi eri puolilla maailmaa toimiville asiakkaille.
- STANLEY Securityn osaaminen ja asiakkuudet vahvistavat Securitaksen kilpailukykyä Suomessa merkittävästi. Asiakkaiden turvallisuutarpeiden täyttäminen edellyttää yhä integroituneempaa henkilöllisen ja teknisen valvonnan osaamista. Haluamme olla laaja-alainen turvallisuusosaaja, jonka verkostossa on vahvan turvallisuusjohtamisen osaamisen lisäksi erityisasiantuntijoita”, sanoo Securitas Suomen toimitusjohtaja Jarmo Mikkonen.

STANLEY Security Oy:n brändi muuttuu ensi vuoden alussa ja sen toiminta jatkuu Suomessa Securitas Technology Oy nimisenä.

- STANLEY Security Oy on 1970-luvulta saakka palvellut asiakkaitaan alan johtavilla turvallisuusteknologiaratkaisuilla ja -palveluilla. Heinäkuun 22. päivä 2022 tulimme osaksi Securitas-konsernia ja aloimme rakentamaan suunnitelmia siitä, kuinka toimimme parhaalla mahdollisella tavalla yhdessä. Tämä työ jatkuu aktiivisemmin vuonna 2023, kun laadimme pelisääntöjä esimerkiksi yhteisten asiakkaiden suuntaan. Securitas ja Securitas Technology Oy ovat jo nyt erittäin vahvoja omissa ydinliiketoiminnoissaan, joten uskomme, että yhdessä pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin, toteaa Securitas Technology Oy:n Suomen toimintojen maajohtaja Pasi Korhonen.

STANLEY Securityn pääkonttori sijaitsee Yhdysvaltain Indianapolisissa. Se on yksi maailman tunnetuimmista turvallisuusteknologiaratkaisujen toimittajista. Yhtiöllä on noin 7 800 työntekijää sekä noin 200 toimipistettä ja 16 valvontakeskusta Yhdysvalloissa, Kanadassa, Meksikossa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Ranskassa, Ruotsissa, Belgiassa, Alankomaissa, Tanskassa, Suomessa, Norjassa ja Irlannissa. Suomessa STANLEY Security Oy työllistää noin 250 henkilöä.

Ensi vuonna Securitas Technology Oy:n Suomen henkilöstö muuttaa uusiin toimitiloihin Vantaalle Uutistie 3:seen. 

Takaisin