16.5.2022

Vuosikatsaus 2021

Olemme julkaisseet Arjen Sankarit Vuosikatsauksen 2021. Securitas on toimittanut vuosikatsausraporttia vuodesta 2001 lähtien. Se sisältää muun muassa henkilöstömme tunnusluvut viimeisen neljän vuoden ajalta. Vuosikatsauksen julkaisemisella haluamme viestittää asiakkaille, sidosryhmille, henkilöstölle sekä työmarkkinoille millaiselta näytämme.

Toimitusjohtajamme kommentoi Vuosikatsauksessa alkanutta vuotta 2022 seuraavasti:

"Vuosi 2022 on käynnistynyt vauhdikkaasti mutta myös traagisesti. Valitettavasti koronan vaikutus säilyi tammi-helmikuussa erittäin korkealla. Odotamme tilanteen helpottavan kevään edistyessä, mutta mahdollisiin tuleviin tartuntakierroksiin on pakko varautua.

Venäjän johdon käynnistämä aggressiivinen hyökkäys Ukrainaan muutti maailmaa. Tilanne on traaginen etenkin ukrainalaisille, mutta varmaan myös monelle venäläiselle – voittajia tässä ei ole kukaan. Toivottavasti läntisen Euroopan yhtenäisyys muiden liittolaisten tukemana laittaa mahdollisimman pian lopun sodalle. Tapahtumalla tulee olemaan merkittävä vaikutus talouteen erityisesti Suomessa.

Vuoden vaihteessa käynnistyi yksityisen turvallisuusalan pooli kahden vuoden valmistelun jälkeen. Osaltaan toimiala on nyt mukana huoltovarmuuden kehittämisen varmistamisessa, jossa arvioidaan myös EU:n CER direktiivin valmistelua. Aiomme olla aktiivinen seuraaja, kuuntelija ja keskustelija muistaen asiakkaidemme odotukset ja tarpeet asiassa.

Meillä on menossa monta projektia yhteisten Securitaksen eurooppalaisten järjestelmien ja prosessien ottamiseksi käyttöön. Luodaksemme parempia edellytyksiä strategian mukaisille liiketoiminnoille uusimme toiminnanohjausjärjestelmämme vuoden 2022 aikana.
Tätä kirjoitettaessa Securitas Groupin julkaisema Stanleyn yritysosto on edelleen kilpailuviranomaisten käsittelyssä ja toivottavasti kauppa voidaan viedä loppuun mahdollisimman pian ja pääsemme toivottamaan Stanley Security Oy:n henkilöstön tervetulleeksi Securitas-perheeseen. Yhdessä voimme palvella asiakaskuntaamme entistä laajemmin.

LUE Vuosikatsaus tästä

Hyvää kesän odotusta,

Jarmo Mikkonen

toimitusjohtaja

Takaisin