31.10.2023

FinnSec-messuilla yhdessä Securitas Technologyn kanssa

FinnSec kokoaa turvallisuusalan ammattilaiset ja yritysjohdon tutustumaan alan uusiin trendeihin ja ​ratkaisuihin, päivittämään tietonsa ja kohtaamaan.

Messut järjestettiin 11.-12.10.23 jo 14:ttä kertaa Helsingin Messukeskuksessa. Messuja on jouduttu koronan takia siirtäämään pariinkin otteeseen, joten ihmisiä tuntui olevan liikkeellä enempi kuin koskaan. Osastollamme oli esillä kattavasti turvallisuuspalvelumme usean messuesittelijän voimin. Tänä vuonna messuilla oli erikseen huomioitu myös alan työvoimapula ja rekrytointi oli nostettu esille jo messujen ennakkomarkkinoinnissa teemalla "Tulevaisuuden työnantaja". Olimme kampanjassa mukana ja osastollamme oli rekrytoijia kertomassa avoimista työpaikoista ja yrityksestämme opiskelijoille ja työnhakijoille. Meillä oli yhteisosastollamme mukana ensimmäistä kertaa Securitas Technology (ent. Stanley Security), jonka Securitas kansainvälisesti osti heinäkuussa 2022. 

- FinnSec-messut oli erittäin onnistunut ”One Securitas”-tapahtuma, jossa saatiin aikaan paljon keskusteluja tulevista turvallisuustarpeista, joita ratkomme yhteistyössä koko Securitaksen osaamisella, kuten henkilöllisten palveluiden sekä teknologian avulla. Haluankin kiittää vielä kaikkia osallistuneita hyvistä keskustelusta FinnSec-messuilla ja iltatilaisuudessa. Securitas pyrkii kehittämään turvallisuusalaa uusien teknologisten ja digitaalisten innovaatioiden kautta kuten etävalvontaratkaisut tai uudet asiakasportaalit. Perinteisen turvallisuusosaamisen lisäksi pitää osata entistä enemmän uutta teknologiaa ja ymmärtää uusia vaatimuksia ja säädöksiä (mm. NIS2 ja EU GDPR: Data Privacy). Nämä ohjaavat alan toimijoita hyödyntämään teknologiaa vastuullisesti koko turvallisuusalalla, Securitas Technology Suomen vetäjä Pasi Korhonen toteaa.

Yhteistyön vuosipäivä heinäkuussa

Securitas Technology juhli heinäkuussa STANLEY Securityn ja STANLEY Healthcare -yhtiöiden oston  yksivuotispäivää. Yritys on saavuttanut merkittävän virstanpylvään siirtyessään uusiin teknologiapohjaisiin ratkaisuihin tavoitteenaan olla johtava maailmanlaajuinen turvallisuusalan kumppani myös Suomessa. Securitas Technology on yksi maailman johtava integroitujen  turvallisuusratkaisujen toimittaja, jolla on palveluntarjoajana neljä selkeää etua: henkilöstö, teknologia, palvelut ja korkea asiantuntijuus. 

- Olemme jo nähneet Securitaksen brandin vahvuuden, josta osoituksena useat uudet asiakashankkeet vuoden aikana, sanoo Pasi Korhonen.   

Kuvassa vas. Pasi Korhonen ja Jarmo Mikkonen.                                                                                                                                     

Securitas Technology kotisivut                                    

Takaisin